Indflytningsklart-tæt på skov og strand

Valmuevej 7, Ordrup, 4540 Fårevejle - Fritidshus

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 918.500

Indflytningsklart-tæt på skov og strand

DEJLIGT SOMMERHUS - MED NY 80m2 TRÆTERRASSE- VINDUER OG NY FACADE

Det hyggelige sommerhus er perfekt til børnefamilien eller parret der bare vil slappe af. Huset har ny anlagt 80 m2 træterrasse, ny renoverede facade samt nye Kastrup døre- og vinduer i hele huset.

Fra huset er der 350 meter ned til stranden – og skoven ligger blot 5 minutters gang væk.

  • Masser af muligheder for både badning, gå-ture langs kysten samt cykling i et ganske enestående landskab.

Sommerhuset ligger i et af de mest populære områder ved Ordrup Næs og Sejerøbugten.

Den hyggelige by Ordrup med både cafe, restaurant og økologisk is-og gårdbutik ligger i gå afstand. Ligesom Dragsholm Slot med både Bistro og Gourmetrestaurant ligger tæt på og kan anbefales, når der skal spises lækkert.

Det nuværende sommerhus er 50 m2, samt 80 m2 ny-anlagt træterrasse og en grund på 797 m2. I tillæg til huset, er et anneks/skur på 10 m2, som i dag benyttes til ekstra gæsteværelse samt opbevaring.

Fuld renovering i totalentreprise foretaget for 5 år siden (nyt støbt fundament, gulv, isolering, vægge og lofter samt nyt køkken og bad)

Huset indeholder en stor dejlig dagligstue med udgang til den store træterrasse på 80 m2, der går fra køkkendøren til ny dør på den anden side, så der er rigtig god plads til både selskabelighed og solbadning.

Badeværelset er med bruseniche i flot og ny design. Der er gulvvarme og vaskemaskine.

Soveværelset er med plads til en dobbeltseng og et stort skab, som i dag er monteret med skydedøre. I ekstraværelset er der plads til en enkelt seng, eller to madrasser. Vinduet er skiftet ud med en dejlig stor glas dør i dette værelse, så der er skønt lysindfald hele dagen – og kan samtidig bruges til indgang.

Køkkenet indeholder bl.a. opvaskemaskine, ovn og keramisk kogeplade - og ligger åbent til spiseafdeling og dagligstue. Den store træbordplade, er lavet ekstra bred, så den både kan bruges til spiseplads samt til hyggesnak med gæster under madlavning.

Fra køkkenet er der ligeledes direkte udgang til træterrassen.

I stuen, er det store dør- og vinduesparti med udgang til terrassen i centrum, da det skaber et smukt lys i hele huset. Brændeovnen benyttes flittigt til at skabe hygge på kolde sommeraftener eller om vinteren.

I dag bruges stuen også til sovepladser – med en praktisk sofa/ sovesofa (dobbeltseng).

Grundejerforeningens hjemmeside: www.Fladenordrup.dk

MULIGHED: FLOT ARKITEKTTEGNET TILBYGNING 24 m2

Yderligere – For familien eller parret der vil have endnu mere plads er arkitekttegnnet tilbygning planlagt til let igangsætning.

Arkitekt har udarbejdet alle tegninger til arkitekttegnet tilbygning på 24 m2 med hems og 2 soveværelser. Tilbygningen er planlagt i samme stil, som nuværende hus i træ, malet sort og med hvide vinduer - direkte integreret med nuværende hus.

Landinspektør har opmålt og både projektbeskrivelse og samtlige dokumenter klargjort til blot at indsende til kommunens for formel byggetilladelse.

  • Hvis ønsket, har vi kontakt til en dygtig lokal tømrer, som vil kunne lave tilbygningen i totalentreprise.

Efter tilbygningen vil det give et husareal i alt på 74 m2 (samt 80 m2 terrasse).


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#35549

Info

Fritidshus
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift/md. 697
Bolig (BBR) 50 m²
Værelser 3
Kælder 0 m²
Grund 797 m²
Byggeår 1967
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 2.940 kr./år
Grundskyld 5.420 kr./år
Ejerudgifter i alt 697 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download El-rapport » Download Tilstandsrapport
Boligen er vist 15.041 gange