Fantastisk beliggende, rummelig villa i naturskønt område

Græsdammen 23, Gl Holte, 2840 Holte - Villa

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 5.995.000

Fantastisk beliggende, rummelig villa i naturskønt område

Fantastisk beliggende villa på 270 kvadratmeter på en praktisk anlagt, 1200 kvadratmeter stor, sydvendt grund, der skråner ned mod en lille sø i naturskønne omgivelser.

Villaen er bygget ind i den sydvendte skråning og er omgivet høje træer uden at dette på nogen måde begrænser et super lysindfald på begge etager. Her har man indtrykket af at bo midt i naturen og dog er man kun 3 minutters kørsel fra tilkørslen til Helsingørmotorvejen og 20 minutters kørsel fra København. Centralt og samtidig ugeneret af støj.

Området er præget af skønne naturområder som Søllerød Naturpark, Rude Skov og Søllerød Golfklub, og villaen ligger centralt i forhold til Vedbæk Strand, fritidsaktiviteter, gode skoler, offentlig transport (S-bus til Kbh på 25 minutter) og varierede indkøbsmuligheder på Trørød Torv og Holte Midtpunkt.

Villaen er indbydende og samtidig praktisk anlagt i forhold til den fleksibilitet, der kræves af en børnefamilie. På 1. sal er her entré, 4 værelser, toilet og bad med gulvarme, gæstetoilet, bryggers, repos og opholdsstue med brændeovn og udgang til charmerende, sydvendt balkon mod haven. Dette gør 1. salen særdeles velegnet som børne/unge afdeling - eventuelt med indretning af et kontor, musik-, fitness- eller medierum.

Det nedre plan indeholder forældre-soveværelse med tilknyttet toilet/bad med dobbelt håndvask, gulvvarme, brusekabine, badekar og sauna. Derudover indeholder det nedre plan en dejlig, rummelig spisestue med rigtig god plads til spisende gæster og med direkte udgang til overdækket terrasse. Hertil kommer et hobby- eller medierum, en stor sydvendt opholdsstue med indbygget brændeovn og med fantastisk udsigt til haven og udgang til endnu en overdækket terrasse, samt et stort køkken med god plads til samtale og masser af aktivitet.
I forbindelse med køkkenet er der adgang til et spisekammer og fra spisestuen er der adgang til et mindre værksted, hvor gasfyret også står, og med separat rum til eksempelvis opbevaring af vin.

Der er benyttet gode materialer overalt i huset.
Gulvene på repos, trappe til nedre plan samt spisestue er belagt med en flot grøn marmor.
På værelserne og i stuen på øvre plan er der parketgulve, mens der i opholdsstuen er plankegulv.
Det rummelige køkken er af lidt ældre dato, men er udført af gode materialer og har flisegulv. Køkkenet udgør det naturlige udgangspunkt for en modernisering, såfremt at en sådan måtte ønskes.

Rundt om huset er haven anlagt med nogle få bede og græsplæne. Terrasserne, der strækker sig rund om huset på øst, syd og vestsiden er belagt med sten.

Ud mod vejen findes en stor dobbelt, flisebelagt carport.

Med hensyn til istandsættelse begrænser det sig mest til det kosmetiske. Huset trænger dog til nye vinduer på østsiden og udskiftning af nogle punkterede termoruder, mens carporten har brug for reparation af løsningen omkring ovenlys.

Alt i alt en god, dejlig, rummelig og indbydende villa, med en praktisk indretning og en fantastisk, central beliggenhed i et attraktivt område.

Tilstandsdokumentation er under udfærdigelse.
Kontakt os for yderligere info og fremvisning.


Se boligen på Boliga.dk


Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#38841

Info

Villa
Udbetaling 300.000,-
Ejerudgift/md. 5.936
Bolig (BBR) 270 m²
Værelser 8
Kælder 0 m²
Grund 1.200 m²
Byggeår 1977
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 28.875 kr./år
Grundskyld 42.363 kr./år
Ejerudgifter i alt 5.936 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 2.445 gange