Skøn 1vær. med altan og havkig på Østerbro

Gammel Vartov Vej 28, 2. tv., 2100 København Ø - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 1.495.000

Skøn 1vær. med altan og havkig på Østerbro

Lejligheden er pt. Udlejet. Lejer er sagt op fra 1. Januar med 3 måneder frem. Den er altså først ledig 1. April! I tilfælde af at man ønsker at overtage lejligheden før denne dato, er det kun muligt hvis lejer finder en anden bolig inden hvilket vel også er en reel mulighed.

Der forefindes vaskerum med tørretumbler i kælderen, jeg mener det koster 15 kr. at vaske.
Der er også en stor tørrekælder, cykelkælder samt et rum, hvor man kan stille møbler el. lign. som man ikke lige bruger.

En gang om året er der oprydning i ejendommen, hvor man forventes at deltage (ellers koster det en lille bøde, som fratrækkes af ejendomsadministrationen). Det er en ret hyggelig dag med middag om aftenen, som regel i telt i haven.

Der er en dejlig have til fælles brug.

Lejligheden har et lille havkig, dog stort nok til at jeg altid har haft meget glæde af det. Når Norgesbåden afgår, når Rungsted sejlklub holder sejlkonkurrence og når der bare ikke sker noget på havet. Der er planlagt vist en park ved den store Tuborgflaske, der bliver altså ikke bygget noget højt (så vidt jeg er orienteret).

Den gule bygning med røde altaner er lidt outdated og i hvert fald trænger den til en makeover. Det sker her i foråret så der må påregnes noget byggetid!! Men det bliver meget flot, vi håber på hvidt hus med ”lidt” større altaner i materet glas. Der skal være afstemning om dette snart. Hvis der er en køber inden, er denne velkommen til at stemme i stedet for mig.
For min lille lejlighed skal jeg betale 180.000 så det er en større omgang (det er altanerne der er så dyre). Dette beløb betaler sælger!


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#39144

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 75.000,-
Ejerudgift/md. 1.332
Bolig (BBR) 40 m²
Værelser 1
Byggeår 1936
Etage 2.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 6.300 kr./år
Grundskyld 5.913 kr./år
Husforsikring 1.600 kr./år
Renovation 1.750 kr./år
Skorstensfejer 400 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 25 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.332 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 873 gange