Havudsigt over Faxe Bugt - 59 minutter fra København

Efterårsvej 9, 4654 Faxe Ladeplads - Villa

Solgt af ejer på 28 dage

Havudsigt over Faxe Bugt - 59 minutter fra København

EN EJENDOM UD OVER DET SÆDVANLIGE!
Fantastisk sydvendt udsigtsvilla i 1. række i Faxe Ladeplads, 12 meter over havet med udsigt til Rødvig - Møn og Jungshoved. Grunden har tinglyst strand-ret til lækker sandstrand. Haven er stor og spændende anlagt med stor beplantning af rhododendron og flere end 100 år gamle og sjældne træer.
Villaen er bebygget med 275 kvm, heraf 211 kvm beboelse, er bygget i 1987. Villaen fremstår særdeles velholdt og er forsynet med nyt ventilationssystem/ varmegenvinding og gulvvarme, ny varmepumpe, opvaske- og vaskemaskine.
Villaen er løbende blevet opdateret med nyt tag, nye zink tagrender og zinkinddækning af vindskeder samt nyt alu-glasparti med energiglas i facaden mod havet.
Villaen sælges som 1. gangs salg og er opført af de nuværende ejere.
Integreret i huset findes en 64 kvm dobbelt carport inkl. 21 kvm isoleret og opvarmet redskabs- og værkstedsrum. Særskilt på grunden findes 13 kvm brænde- og redskabsrum.
Indendørs byder huset på et lyst og hyggeligt køkken med åben forbindelse til spiseafdeling og pejsestuen, begge med pejs og flot udsigt over haven og Østersøen. Herfra åben forbindelse til TV/opholdsstue og spisestue.
Fra opholdstuen er der adgang til forælderafdeling med rummeligt soveværelse og eget badeværelse. Alle foranbeskrevne rum har loft til kip og direkte udgang til terrasse.
Huset byder på en smuk og indbydende hall med gæstetoilet og 3 værelser, der har eget badeværelse med karbad og bruseniche. alle husets værelser er rummelige og meget lyse og har direkte udgang til terrassen.
Rummeligt bryggers med depotrum.

Faxe Ladeplads er betjent af Østbanen, med 1/2 times drift og ca. 30 minutters køretid til Køge. Gode skole og børneinstitutioner, ny stor Coop og Kewi mm.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Kort

Bolig#40337

Info

Villa
Udbetaling 250.000,-
Ejerudgift/md. 3.064
Bolig (BBR) 211 m²
Værelser 7
Grund 1.605 m²
Byggeår 1987
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 20.500 kr./år
Grundskyld 16.268 kr./år
Ejerudgifter i alt 3.064 kr./md.

Andre faciliteter

  • Internet
  • Kabel-tv
  • Tagterrasse
  • Eget værksted
  • Garage/Carport
  • Egen parkering
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
Boligen er vist 1.046 gange