Havudsigt på 6.sal, overfor Uni, 3 vær. central entré

Jens Baggesens Vej 108, 6. th., 8200 Aarhus N - Ejerlejlighed

NYHED Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 2.350.000

Havudsigt på 6.sal, overfor Uni, 3 vær. central entré

God 3 værelses lejlighed på 6. sal i bygning med elevator. Stor central entré med store indbyggede skabe.
Ideel til 2-3 studerende med 3 gode værelser. Oplagt forældrekøb og langsigtet investering.

Lejligheden egner sig naturligvis til andre end studerende, og mig bekendt bor der adskillige par i alle aldre rundt omkring i ejendommen.

Naturen er stille nabo til den ene side ud til Jens Baggesens Vej, og på badeværelset er der vindue til udluftning og frisk luft. Disse omstændigheder har været vigtige for mig og kan ikke tilkøbes i de andre opgange inde i bygningen.

Universitetet ligger på den anden side af gaden, der er få kilometer til Trøjborg, skov og strand, centrum, Botanisk Have, Handelshøjskolen, Lærerseminariet, alsidige indkøbsmuligheder i Storcenter Nord, gode busforbindelser osv.

Den velfungerende Ejerforening består af 124 lejligheder og har professionel administration samt vicevært-service til at holde fællesarealer osv.
Se www.katrinebjergparken.dk for vedtægter, retningslinier, fællesvaskeri, forsikring mm.

Der er have, legeplads, fællesvaskeri, cykelkælder, pulterrum i kælderen og stor parkeringsplads lige foran bygningen.

Fra køkkenet er der fantastisk udsigt over Universitetet, Riis Skov og Århus Bugten med Mols i baggrunden. God start på dagen med solopgang over vandet.
Fra den solrige altan mod vest er der godt udsyn over byen og et skønt sted at sidde og nyde aftensolens sidste stråler.

I 2008 blev der etableret en ny 7. etage på bygningen. I den forbindelse er meget blevet grundigt gennemgået, efterset og udskiftet af byggeprojektets fagkyndige eksperter, samt lejlighederne fik i samme ombæring nye tidssvarende vinduer og nyt tag på hele ejendommen. Vinduer og tag er vigtige omstændigheder ved ejendomme, og her er de altså under 10 år gamle.

Jeg har lagt prisen i den lave ende, for at give spillerum til selv at kunne opdatere den lidt - alt fungerer, lejligheden er indflytningsklar, og de sidste 5-6 år har der boet 3 studerende i den af flere omgange. Overtagelse er fra d.1.juni.
Det bliver en af de nuværende beboere, der viser lejligheden frem. De kan fortælle mere tidssvarende om at bo der, end jeg kan.

De sidste år med 3 beboere har forbrug af el, vand og varme ligget på 13-1400kr/md. Dertil ca 1500kr/md til Ejerforeningen.


www.katrinebjergparken.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#40607

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 120.000,-
Ejerudgift/md. 1.099
Bolig (BBR) 89 m²
Værelser 3
Byggeår 1968
Etage 6.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 9.700 kr./år
Grundskyld 3.485 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.099 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 140 gange