Totalt istandsat husbåd ti minutter fra Rådhuspladsen

Skibbroen 18, 2450 København SV - Husbåd

Kontantpris
Kr. 4.400.000

Totalt istandsat husbåd ti minutter fra Rådhuspladsen

Er du på udkig efter stilhed og ro midt i byens pulserende liv? Er du til godt naboskab uden nødvendigvis at være tvunget ind i ugentlige fælles-spisninger? Og er du tiltrukket af tanken om at bo på vandet, hvor kajakken hurtigt kan sættes i vandet og hvor aftenturen foregår i en jolle langs byens kanaler? Så er livet på husbåden Alte Liebe måske lige det, du leder efter.

Alte Liebe byder på 100 m2 ekstremt veldisponerede og gennemtænkte kvadratmeter fordelt på to plan. Båden er lys, nyistandsat ude og inde og byder på masser af spændende løsninger og høj komfort.

Foran indgangsdøren er bygget et overdækket vindfang, hvor barnevogne og lignende kan stå beskyttet. Indenfor døren finder du det indbydende køkken-alrum med helt nyt køkken og alt i nye hårde hvidevarer. Ved spisepladsen er der lys ind fra begge sider, så måltider indtages i enten morgen- eller aftensol og udsigt til himmel og hav.

Fra spisepladsen er der adgang til værelse i stævnen med skøn liggeplads under det store dobbeltvindue, der åbner ud til mindre sydvendt terrasse. Terrassen på første sal er forbundet til endnu en terrasse nede ved vandet, hvor du kan have en ekstra båd fortøjret og hvor en svømmetur i havnens rene vand byder sig til.

I underetagen finder du bådens rummelige opholdsrum og badeværelse med karbad, vaske/tørremaskine og gulvvarme. Desuden tre soveværelser, heraf et enkeltmands værelse, et dobbeltværelse og et større værelse helt ude i stævnen med lys ind fra tre sider. Overalt er der indbyggede skuffer og skabe, og hver en kvadratmeter er udnyttet.

Husbådens eneste varmekilde er pilleovnen i underetagen, der leverer varmt forbrugsvand og gulvvarme, som varmer hele båden op. Båden er meget velisoleret og der er relativt lavt til loftet, så opvarmning sker hurtigt. Grundet lofthøjden er båden ikke så oplagt for personer med en højde på over 186 cm. Den er sluttet til helt normal kommunal el- og vandforsyning samt kloak.

På husbådens flade tag er et stort uudnyttet areal, der hurtigt vil kunne gøres til endnu en terrasse på omkring 40 m2.

Til husbåden hører et stort isoleret skur på kajen på 15 m2 udført i sortbejdset træ. Her er højt til loftet og plads til al den opmagasinering, som man ellers savner på husbåde. Desuden hører til husbåden retten til at anvende kajarealet foran båden til eksempelvis terrasse med bord, bænke og plantekasser. Kvadratmetrene er tinglyste som "halvprivate", og anvendes af de forskellige husbåde til forskellige formål.

Husbåden er en del af den velfungerende husbådforening Skibbroen, der består af 20 både i alt. Foreningen råder over en stor fælles pram med blandt andet værksted, festlokale, vaskeri og et ekstra gæsteværelse, som beboerne frit kan disponere over. En båd er desuden indrettet som cafebåd, og fungerer som kajens naturlige samlingspunkt.

Foreningen har eksisteret siden 1986 og har 20 års lejekontrakt med Københavns Kommune. Husbådepladserne langs Tømmergraven er skrevet ind i lokalplanen for området, så modsat husbåde andre steder i København er der her ingen risiko for pludselig at blive bedt om at flytte.

Båden er oprindeligt en østtysk stålpram fra 1961, der i 2007 blev omdannet til husbåd for en familie. Den har derfor ikke motor, så du slipper for alt hvad der hedder vedligehold af teknik og lugt af olie.

Alte Liebe er optaget i det danske Skibsregister og skal på land (bedding) i 2017 og spules og males på undersiden (det skal den hver 10. år). Sælger påtager sig gerne at gøre dette, og salgsprisen er således inklusiv en helt nymalet, synet og godkendt båd. Sælger tilbyder dog et nedslag i prisen på 200.000 kr. hvis køber selv har mod på at påtage sig opgaven for på den måde at lære sit nye hjem ordentligt at kende.

Salgspris: 4.400.000 kr.

Bemærk, at husbåde ikke kan realkreditbelånes, så den del af salgsprisen, der ikke kan lægges kontant, skal bankbelånes som man kender det fra andelsboliger.

Driftsudgifter:
- Kontingent til Husbådforeningen Skibbroen: 550 kr. om måneden
- Opvarmning: Ca. 250 kr. om måneden (3.000 om året)
- El og vand (aconto): 1.100 om måneden
- Internet: 0 kr. om måneden
- Leje af vandareal: 1.918 kr. om måneden
- Leje af landareal: 180 kr. om måneden
- Ejendomsskat: 0 kr.
- Ejendomsværdiskat/grundskyld: 0 kr.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#40610

Info

Husbåd
Bolig (BBR) 100 m²
Værelser 5
Kælder 0 m²
Byggeår 2007
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 9.853 gange