Strandvej 1.række til vandet - Højtbeliggende panorama udsigt

Strandvej 54, 3600 Frederikssund - Villa

Kontantpris
Kr. 5.950.000

Strandvej 1.række til vandet - Højtbeliggende panorama udsigt

NY PRIS

Ejerlejlighed/er i kbh. området kan indgå i købet - spar salær få toppris!

Højtbeliggende på byens bedste grund i Frederikssund ligger denne pragtfulde liebhavervilla, der med beliggenheden i første række til Roskilde Fjord har ugeneret panorama udsigt over fjorden.

Huset bygget på 6 m skrænt, 75m2 hårdttræs terrasse 25 m fra vandkant.

Tre værelser, to stuer og en anvendelig delvis fritlagt kælder giver familien masser af plads at brede sig på, stor ugeneret baghave.Forhave med vestvendt udsigtsterrasse mod vandet danner en dejlig ramme om udelivet.

Samtidig er der kort afstand til skole, indkøb og Frederikssunds bymidte, center, samt S-tog med 10min drift mod Kbh.

Med cedertræsbeklædte ydervægge og spidstag med frontkvist viser denne villa sig allerede ved første øjekast som noget specielt.

Boligen rummer 179 m2 i to plan, og dertil skal lægges en opvarmet kælder på 90 m2.

Planløsningen tillader, at forældrene kan få deres egen separate afdeling med et soveværelse på første sal, mens børnene har to værelser i stueplan.

Det lyse og velindrettede spisekøkken ligger i direkte forbindelse til spisestuen, så både morgenmaden og de store måltider serveres nemt og bekvemt.

I spisestuen sørger brændeovnen for en dejlig atmosfære, og middagen nydes med udsigt til vandet. Derudover rummer stueplan et badeværelse.

En elegant træ/stål spindeltrappe fører op til førstesalen, hvor der foruden et toilet og forældresoveværelset er en stor dagligstue, hvorfra frontkvistens store vinduespartier giver en vidunderlig udsigt til fjorden.

Kælderen rummer foruden et bryggers med vaskefaciliteter og badekar tre disponible rum, hvoraf det ene har brændeovn og direkte udgang til baghaven og en østvendt solterrasse.

Baghaven er stedet, hvor familiens yngste kan lege på plænen, mens du nyder morgenens og formiddagens soltimer på terrassemiljøet.

Trækker du med eftermiddagssolen om på den store vestvendte hårdttræs terrasse, har du et skønt sted at nyde forfriskninger samt hyggelige grillmiddage, mens solen synker ned bag fjorden og de frodige skove på den modsatte bred.

Her får du med andre ord en pragtfuld udsigtsvilla i første række til Roskilde Fjord.

Husk af nyde videoen fra en skøn sommer dag med klar blå himmel.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Kort

Bolig#41194

Info

Villa
Udbetaling 300.000,-
Ejerudgift/md. 6.982
Bolig (BBR) 179 m²
Værelser 5
Kælder 90 m²
Grund 2.119 m²
Byggeår 2000
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 29.400 kr./år
Grundskyld 54.379 kr./år
Ejerudgifter i alt 6.982 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download El-rapport » Download Tilstandsrapport » Download Fejl vedr Bluespot Digitalstyrelsen » Download Fejlagtig BlueSpot oplysning på grunden -Kommunen » Download BBR-meddelelse » Download Energimærke
Boligen er vist 38.183 gange