Skøn 4 vær andelsbolig i god andelsforening på amager

Højdevej 29, 3., 2300 København S - Andelsbolig

Solgt af ejer på 13 dage

Skøn 4 vær andelsbolig i god andelsforening på amager

DENNE LEJLIGHED ER RESERVERET!!! Ved interesse, kontakt mig venligst direkte igennem selvsalg.

Veldisponeret lejlighed beliggende på 3. sal. Fantastisk "åben" bolig med imponerende lysindfald, i det hele taget en lejlighed, der bør opleves. Velholdt ejendom fra 1938 med velfungerende andelsboligforening med mange gode fællesfaciliteter, fjernvarme, termovinduer og dørtelefon med video. Dejligt, børnevenligt gårdmiljø med plads til hygge og privatliv. Der hører loftsrum samt kælderrum til lejligheden. Andelsboligforeningen råder over p-pladserne på Sofie Brahes Allé, hvor parkering foregår efter "først til mølle" princippet. Lejligheden er tilkoblet sundbynet med en 100/100 MBit internetforbindelse til kun 100,- /md, ligeledes et bredt udvalg af billige tv pakker.

Beliggenhed: Tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport, amager strandpark, skoler/daginstitutioner mv.

Lejligheden: Lang fordelingsentré med plads til sko og overtøj. Direkte indgang fra entre til kæmpe køkkenalrum. Køkkenet fremstår i hvide elementer med hårde hvidevarer i "alu-look" og udgør sammen med alrummet "hjertet" af boligen. Stue og køkken-alrum er i "halv" åben forbindelse og opnår derved et dejligt lysindfald. Stort forældresoveværelse. Børneværelse. Værelse/Disponibelt rum. Bryggers med vaskemaskine og plads til opbevaring af ekstra overtøj. Toilet og badeværelse er to seperate rum, begge med sandfarvet sten og spots i loftet. Der er ydermere etableret IHC elsystem i hele lejligheden. Alt i alt en superfed lejlighed der skal ses!


http://abstjernen.dk/DK.aspx

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#41384

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 5.095,-
Anv. udgifter 1.030,-
Bolig (BBR) 128 m²
Værelser 4
Byggeår 1938
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 5.095 kr./måned
Anvendelsesudgifter 1.030 kr./måned
I alt 6.125 kr./md.
Variable udgifter
El 700 kr./måned
Boligen er vist 1.066 gange