Lækker fritliggende andelsbolig i Odense SØ

Ridderhatten 235, Tornbjerg, 5220 Odense SØ - Andelsbolig

Solgt af ejer på 30 dage

Lækker fritliggende andelsbolig i Odense SØ

Andelsbolig/fritliggende i 2 plan fra 1983
95 kvm (4 vær.) + carport og skur/redskabsrum
Andelsvurdering 897.000 ekskl. forbedringer
Ydelse/md. 2300
Anv. udgifter/md. ca. 800

Lækker fritliggende andelsbolig i attraktivt område (Tornbjerg) med god beliggenhed i roligt vænge - tæt på motorvejsnettet, Syddansk Universitet, ny letbane, Odense Golfklub, indkøb, gymnasie, skoler, det nye Supersygehus, Bilka, Ikea og Rosengårdcentret og med gode busforbindelser til Centrum (ca. 6,6 km til Centrum), mindre butikstorv lige i nærheden med Netto, pizzeria, bager mv.

Boligen er en del af en særdeles veldrevet andelsforening med 17 fritliggende villaer, lav boligydelse, stort set gældfri og med formue. Der er skiftet vinduer og døre løbende de sidste par år, og der er henlagt til løbende vedligeholdelse som hvert år sker efter en fastlagt plan.

Boligen består i stueplan af: Entré med garderobeplads, trappe til 1. sal og adgang til stue og nyt lækkert badeværelse fra 2016 (gang, køkken og bryggers er renoveret samtidig, så der er ens klinker/fliser), endvidere findes der i stueplan også køkken og bryggers - køkken og stue har fine parketgulve.
Bryggers har egen indgang og der er fra stuen havedør med adgang til haven.

 1. sal består af en repos med skabsvæg og tre værelser det ene ligeledes med skabsvæg og med tæppebelagte gulve overalt.

Boligen fremstår indflytningsklar, lys og meget indbydende.

Haven er nem at holde og har en dejlig stor og sydvestvendt fliseterrasse med læhegn, buske, mindre drivhus, bålplads, lidt blomsterbede og ellers mest græs.
Der er egen carport og stort skur til boligen.
Der medfølger: Opvaskemaskine (Bosch), køl/frys (Vestfrost), vaskemaskine (Zanussi), glaskeramisk komfur med pyrolyse (Gram), udtræks emhætte og tørretumbler (Wasco).

Grundejerforeningen står for snerydning og der er ikke fællesarealer eller lign. der skal holdes, men foreningen afholder hvert år en sommerfest med aktiviteter for både store og små.

Tornbjerg er et dejligt grønt område med masser af cykel/gangstier, skov og små oaser med legepladser (der ligger een lige bag boligen, det er også her foreningen holder sin årlige sommerfest).


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Keramisk komfur
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Køle/fryseskab

Kort

Bolig#43050

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 2.300,-
Anv. udgifter 800,-
Bolig (BBR) 95 m²
Værelser 4
Byggeår 1983
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.300 kr./måned
Anvendelsesudgifter 800 kr./måned
I alt 3.100 kr./md.

Andre faciliteter

 • Kabel-tv
 • Loftrum
 • Garage/Carport
 • Husdyr tilladt
Boligen er vist 3.038 gange