Lys ejerlejlighed med sydvendt altan (NY)

Fjenneslevvej 14, 2. th., 2700 Brønshøj - Ejerlejlighed

Solgt af ejer på 10 dage

Lys ejerlejlighed med sydvendt altan (NY)

LEJLIGHED: Man bydes velkommen på hyggelig vej med plads til parkering af bil. Opgangene er netop renoveret, så turen op til lejligheden er en sand fornøjelse. Man træder ind i entré med plads til jakker og sko. Herfra er der adgang til badeværelset med separat brus niche og gulvvarme. Køkken har hyggeligt kig til gården. Værelset har god størrelse og flot kig ud i grønne træer. Det er perfekt udnyttet med plads til dobbelt seng og klædeskab. Til sidst fantastisk stue med udgang til sydvendt altan - her får man det smukkeste kig over kvarteret, da lejligheden er perfekt placeret. Super god størrelse med plads til spiseafdeling og sofamiljø. Kan både bruges til enkelt person, par eller deling af to studerende. Perfekt forældrekøb til dem, som ønsker en ejerforening med styr på det hele. Ingen kommende overraskelser da denne bygning står tip top.

EJENDOM: Solid ejendom fra 1935 med murstensfacade og tegltag. Virkelig veldrevet ejerforening med styr på vedligeholdelsesplanen. Her er pæne termovinduer fra 2003. Der er opsat altaner i 2011. Man har skiftet faldstammer, vandinstallationer og fælles el installationer (ca. 2010). Man har renoveret tagrygninger, kælderdøre og fortov. Senest i 2014 har man ydermere renoveret opgange inkl. nye brand/varmeisoleret/indbrudssikre døre til lejlighederne. I start 2016 blev opsat pænt nyt affaldsskur.
Der er vaskeri i kælderen. Dejlig gård. Brugsret til kælderrum. Vicevært tilknyttet. Tilladt at holde husdyr med bestyrelsens godkendelse. Tv og Internet via You See.

Ejerudgift pr. mdr.
Fællesudgifter pr. mdr: = 1.350 DKK
A/C varme og vand: = 625 DKK
I alt 1.975 DKK
(denne lejlighed er med lave ejerudgifter, grundet man ikke har benyttet sig af lånet i ejerforeningen, men selv har betalt 200.000 DKK i forbindelse med renovering af opgang, ny hoveddør og ny altan).


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#43051

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 85.000,-
Ejerudgift/md. 881
Bolig (BBR) 51 m²
Værelser 2
Byggeår 1935
Etage 2.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 6.090 kr./år
Grundskyld 4.485 kr./år
Ejerudgifter i alt 881 kr./md.
Boligen er vist 207 gange