Lys og lækker andel med egen have i attraktivt kvarter

Carl Langes Vej 45, 1. 3., 2500 Valby - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 1.400.000

Lys og lækker andel med egen have i attraktivt kvarter

Der er lys hele dagen i denne lejlighed, der ligger i det charmerende villa kvarter lige syd for Valby station. Meget centralt og alligevel roligt og fredfyldt.

Lejligheden har for 2 år siden fået et helt nyt badeværelse og køkken, der er lagt nyt el ind i hele lejligheden og alle lofter er blevet beklædt med gips.

Lejligheden står helt skarp og samtidig charmerende, med skønt dagslys fra de mange fine dannebrogsvinduer. Den er meget praktisk og funktionelt disponeret, så alle m2 udnyttes optimalt.

En god entre med plads til overtøj og sko giver adgang til et lækkert klinke badeværelse og videre ind i det store køkken alrum, hvor der er god plads til både den magelige sofa og spisebordet.
I køkkenet er opvaskemaskine, induktions kogeplade, el ovn, stort køle/fryse skab, soft-luk låger og praktiske dobbelt skuffer samt vaskemaskine.

Soveværelset er omhyggeligt disponeret, så der både er plads til en hel skabsvæg, en arbejdsplads og stadig god plads til at komme omkring ved dobbelt sengen.

Lejligheden har egen have og ligger i et smukt bevaringsværdigt hvidpudset hus med rødt tegltag, opført i 1917 og med alle facader og tage renoveret i 1998 samt helt nye vinduer i 2017. Bebyggelsen er en grøn og frodig haveby, hvor husene ligger omgivet af beboernes private haver, med masser af lys og luft.

Der er kun få hundrede meter til Valby station samt til Spinderiet og Valby Langgade med alle cafeerne og butikkerne.

Vedtægter og regnskaber kan ses på foreningens hjemmeside:


www.lange-carl.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#44802

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.669,-
Anv. udgifter 1.000,-
Bolig (BBR) 53 m²
Værelser 2
Byggeår 1917
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.669 kr./måned
Anvendelsesudgifter 1.000 kr./måned
I alt 4.669 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.338 gange