Oasen mellem storbyens puls og bølgernes skvulp

Puggaardsgade 18, st., 1573 København V - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 4.350.000

Oasen mellem storbyens puls og bølgernes skvulp

BYGNINGEN: Palæet på Otto Mønsteds Plads er kendt for luksus, rummelighed og privatliv. Det tidligere hovedsæde for A/S Dansk Folkeforsikring, blev bygget i 1910, og tegnet af arkitekt Axel Preisler, der skabte et pragteksempel på dansk æstetik og kvalitet. Nænsomt konverteret til lejligheder i 2015 med respekt for den originale arkitektur, udført i de bedste materialer. Her får du en unik luksusbolig i nyrenoveret ejendom der emmer af historie.

LEJLIGHEDEN: Varmt og hyggeligt hjem, smukke gulve og istandsat med respekt for detaljen og en flot klassisk stil. Du træder ind i god fordelingsentré med plads til jakker og sko. Herfra har du adgang til stue på den ene side og det rummelige spisekøkken som leder ud til den store overdækkede trappe med eftermiddags- og tidlig aftensol. Med direkte adgang til den store gård bliver ude-inde livet rammen om dit hjem.

EKSTRA LUKSUS: Palæet på Otto Mønsteds Plads byder på meget mere end en lejlighed. Udover 12-personers biograf, hvor man selv bestemmer, hvad der skal vises, er her et veludstyret motions- og fitnesslokale samt spa der er udstyret med både jacuzzi og sauna. Hvis man har overnattende gæster har Palæet to gæsteværelser til rådighed med eget bad, toilet og tekøkken, som kan lejes billigt. Kælderen indeholder desuden en stor cykelparkering samt cykelværksted.

OMRÅDE: I hjertet af København på en af byens bedste adresser, finder du denne oase imellem storbyens puls og bølgernes skvulp.
Her er du et stenkast fra Kalvebod Bølge-promenade der er indrettet med kajakpolobane, kajakrutsjebane, kajakhotel, løberute samt maskiner til styrketræning og udstrækning.
Du kan nyde en chokolade mousse i en af byens smukkest beliggende caféer, Caféen i Glyptoteket, som ligger i “baghaven". Havnebussen stopper lige ved langebro og sejler dig på et kvarter til Operaen på Holmen.
Tæt på Tivoli, Rådhuspladsen, Hovedbanegården, Den sorte Diamant og byens bedste natklubber og spisesteder. Mindre gå/cykeltur til havnebadene ved Islands Brygge og Volden omkring Christianshavn. Hurtig adgang til shoppeture i indre by.
Otto Mønsteds Plads har en unik beliggenhed midt i overgangen fra moderne arkitektur på Kalvebod Brygge til det klassiske og historiske København. Området er svagt trafikeret, med lavt støjniveau, men tæt på indkøb, skoler/institutioner, kultur, underholdning, afslapning og gastronomi.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
 • Kogeplader

Kort

Bolig#44998

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 220.000,-
Ejerudgift/md. 2.576
Bolig (BBR) 93 m²
Værelser 2
Byggeår 1917
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 19.392 kr./år
Ejendomsværdiskat 6.720 kr./år
Grundskyld 4.797 kr./år
Ejerudgifter i alt 2.576 kr./md.
Variable udgifter
Vand 150 kr./måned
Varme 608 kr./måned
El 354 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Referat ekstraordinær GF 2017 » Download Ibrugtagningstilladelse 2017 » Download Drift og vedligeholdsplan - overblik 2017-2032 » Download Ventilation » Download Sprinkler og røgalarm » Download El-installationer » Download Inventar og hvidevarer 2 » Download Inventar og hvidevarer 1 » Download Drift og vedligehold - lejlighed 3 » Download Drift og vedligehold - lejlighed 2 » Download Drift og vedligehold - lejlighed 1 » Download Brugermappe - overtagelse » Download Brugsregler for gæstelejligheder » Download Brugsregler for minibiograf » Download Brugsregler for spa og sauna » Download Brugsregler for fitnessrummet » Download Vedtægter » Download Husorden » Download Referat ordinær GF 2017 » Download Foreningens årsregnskab » Download Energimærke » Download Ejendomsskattebillet » Download BBR-meddelelse

Andre faciliteter

 • Cykelkælder
 • Kælderrum
 • Sauna
 • Husdyr tilladt
 • Elevator
 • Dørtelefon
 • Hund tilladt
 • Kat tilladt
Boligen er vist 426 gange