Villars - Fantastisk ferielejlighed i det sydlige Schweiz

Route des Layeux 12, 2. tc., Villars-Sur-Ollon, Schweiz - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 650.000

Villars - Fantastisk ferielejlighed i det sydlige Schweiz

Familien købte denne fantastiske ferielejlighed i ejendommen La Berciere, Villars-sur-Ollon (også bare kaldet Villars), Schweiz i 2005.

Gennem alle årene har vi nydt at holde ferie i Villars, både vinter og sommer. Området er et at de store ski-resort områder i den syd-vestlige del (franske del) af Schweiz, ca. 1,5 times kørsel fra Geneve. Om sommeren er det den smukke natur, vandreture, og golf i 1600 meters højde som tiltrækker. Desuden har nybygget svømmehal med lækkert spaområde, stort uden- og indendørs tennisanlæg, helårlig skøjtehal.
Om vinteren er der værd også at besøge Glacier 3000 i Les Diableret, Gstaad og Verbier, som er nås inden for 1-2 timers kørsel. Om sommeren anbefales det at tage turen til attraktioner i Geneve regionen samt evt. et besøg til Torino, Lake Como og Milano, som alle er indenfor 2-3 timers kørsel. Se mere på www.villars-diableret.ch

Lejligheden ligger midt i Villars med en stor syd/vestvendt terrasse, 2 min fra hovedgaden og 5 min fra togstationen i Villars (hvorfra der går bus/ tog til Geneve lufthavn). Hovedliften (telecabinen) ligger 5 minutters gang længere nede af vejen (300 m) - og blå skiløjpe ender på bagsiden af ejendomme.

Lejeligheden er en oprindelig 3 1/2 værelse med et super lysindfald og loft til kip i stuen bestående af:
Pæn stor entre med adgang til badeværelse med brusbadekar. Fra entreen kommer man ind i fordelingsstuen, der også fungere som spisestue. Her er der adgang til de to værelser, hhv. forældreafdeling med dobbeltseng og børne/gæsteværelse med to adskilte senge.
Nyt køkken med alle hårde hvidevarer i delvis åben til spisestuen.
Den store opholdsstue med loft til kip ligger i forlængelse af spisestuen og med dobbelte døre ud til stor syd/vestvendt terrasse - med en fantastisk udsigt over bjergene, byen og dalen.
Lejligheden er ideel til 4 personer - dog med mulighed for overnattende gæster i stuen.

Til lejligheden hører egen parkeringsplads i kælderen samt kælderrum. Desuden er der i kælderen fælles vaskerum og skirum. Ejendommen holdes vedlige og overses af 'concierge' - en sød dame, som både taler fransk og engelsk, og som også hjælper med rengøring, hvis ønsket.

Hovedejendommen har i vores ejertid gennemgået en total renovering med nyt tag, ekstra isolering bag nye træfacader og nye vinduer og terrasse døre.

Lejligheden har den meget sjælden status "andelslejlighed" i Schweiz- hvilket betyder at man som ejer ikke bliver værdibeskattet af ejendommen i Danmark, men kun skal betale den normale schweiziske ejendomsskat (som er en del af ejendommens fællesudgifter).

Deleøkonomi - Lejligheden kan købes i 5 andele af 650.000 DKK pr. andel og med 10 ugers brugsret for hver andel - hvoraf vi som familie selv beholder 1 andel.

En køber kan også overtage hele lejligheden for 3.250.000,00 DKK

Ved deleøkonomimodellen, vil vi fortsat tage os af administrationen af fællesudgifterne på lejligheden og kontakten til ejendomsadministratoren og koordinationen af brugsretten.

Andelsforeningen er særdeles økonomisk sund. Fællesudgifterne inkludere bl.a. varme, opsparing til fremtidige vedligeholdelse/istandsættelse og vores garageplads.

Udover fællesudgifterne kommer der almidelig forbrug som el og internetadgang.

Og så er der rigtig gode muligheder for at leje ud - både korttid og langtidsleje (ca. 7.000kr - 10.000kr per uge).
For mere information - se på vores website: www.villarsvacation.dk


www.villarsvacation.dk/

 • Busstoppested
  under 50 m

  Bus til telekabine

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Keramisk komfur
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab

Kort

Bolig#45482

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 1.000,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig 80 m²
Værelser 3
Byggeår 1965
Etage 2.sal
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 1.000 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Kælderrum
 • Altan
 • Høj kælder
 • Møbleret
 • Garage/Carport
 • Egen parkering
 • Elevator
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Dørtelefon
Boligen er vist 12.895 gange