Tæt på Odense, nær strand...men centralt i Otterup by...

Klintebjergvej 26, 5450 Otterup - Villa

Tæt på Odense, nær strand...men centralt i Otterup by...

Bare 15 minutters kørsel til Odense c... Kort afstand til Odinsbroen men stadig velplaceret i en hyggelig by hvor alle indkøbsmuligheder er til stede i gå afstand... Få meget for dine penge ved at købe vores hus:

3 Økonomiske fordele ved køb:

1) m² prisen ligger 1.117,50 kr under gennemsnitlige huse i Otterup by.. der ud over får du 50m² tilbygning hvor erhverv er muligt, som ikke er indregnet i m² prisen.
2) Billig varmeudgift på kun 12.000 kr om året, da huset er energirigtigt renoveret... ( C )
3) Ingen større renoverings udgifter i nærmeste fremtid, kun almindelig vedligeholdelse ifølge Byggesagkyndig (tilstandsrapport)

Vores hus har sjæl og oser af hyggelig stemning, samtidig med at de åbne rum giver mulighed for at være sammen… trods de mange kvadratmeter.

Skøn og energirigtig muremestervilla beliggende på stor, ugenert grund i bunden af lille lukket vænge..

Boligen indeholder ud over sine 197 m², en fuldmuret, samt isoleret tilbygning på 50 m², i samme solide kvalitet og udseende som selve hovedbygningen. Det vil være muligt at udnytte 1.salen på tilbygningen. Tilbygningen har tidligere været brugt til bl.a. erhverv. Rundt om tilbygningens bagsider er bygget et halvtag. En praktisk løsning, der giver fuld udnyttelse af en ellers svært anvendelig del af matriklen.

Husets underetage:
Består af et brygges med indgang fra haven samt direkte adgang til husets køkken. Køkkenet er stemningsfuldt og har udsigt til såvel spisestuen, stuen og gangen uden at have status af køkken alrum. Det gamle rammekøkken er bevaret men sammensat med mere moderne elementer, hvilket gør køkkenet til et af vores foretrukne rum.
Den store stue ligger åbent i sammenhæng med spisestuen og gangen, som er delvist opdelt. Denne utraditionelle løsning udnytter de mange m² og giver samtidig en god fornemmelse af sammenhæng, luft og massere af lysindfald fra de store vinduer samt franske døre. Den store murede pejs er bevaret med ny brændeovnsindsats, som udover at opvarme hele huset, giver en hyggelig stemning der kan nydes fra størstedelen af underetagen. Derudover indeholder underetagen et ældre badeværelse med gulvvarme og brus samt et større værelse.

Første salen :
Består af 2 gode værelser med indbyggede skabe. Et stort soveværelse med franske døre ud mod en lille overdækket balkon, hvilket giver et skønt svalt soveværelse. Rummene fordeles via et brugbart repos.
Første salens 20 m² store badeværelse er total renoveret i gennemførte materialer og med utraditionelle smagfulde løsninger. De rå Italienske gulvfliser (med varme) giver, sammen med synlige mahogni hanebånd og loft til kip, et helt unikt badeværelse.

Haven:
Den store grund er, som den fremstår nu, praktisk og enkel. Med de godt 1300 m² har vi haft muligheden for at over dimensionere … Derfor ses en stor indkørsel, med gode parkeringsmuligheder til mange biler. Gårdmiljøet er anlagt med fliser og giver plads til boldspil, cykling samt store middagsselskaber omkring det lange havebord.
To store træ terrasser på hver sin side af huset giver mulighed for altid at finde sol og læ for vinden. Træ terrasserne føres hele vejen rundt om huset som en mindre gangbro og forbinder derved de to terrasser.
Fra den mindste af de to træ terrasser nydes aftensolen. Den største træ terrasse har adgang gennem spisestuen og giver mulighed for at nyde hele baghaven. Terrassen er udført i forskellige niveauer og afsluttes med siddetrin. I forlængelse af terrassen er indbygget en skøn pavillon som forlænger den danske sommer betydeligt.
Baghaven er hyggelig anlagt med græs og frugt træer, et stort haveskur samt en sød kaningård…

Renoveringer:
De renoveringer vi har foretaget er holdt inden for samme utraditionelle, men gennemtænkte og æstetiske løsninger, som er tro mod husets originalitet. Vi har dog tænkt det ind med tidssvarende og moderne praktiske løsninger bl.a. i vedligeholdelsesfri materialer. En gedigen villa som fungerer, men hvor der er muligheder for også, at sætte sit eget præg…

Vores hus er beliggende i Otterup by:
Vi har 15 minutters kørsel til Odense (universitetshospital), bor tæt på strand / natur, skoler / institutioner samt byens store sportshal. Her er mange indkøbsmuligheder i gå afstand, samt en velfungerende hyggelig forretningsgade. Otterup er en by med mange sociale arrangementer.
Som tilflyttere har vi, fra naboer og byens borgere, følt os rigtig godt modtaget, ligesom vi hurtigt er blevet en del af lokalsamfundet.

Hvem er potentielle købere?
Huset henvender sig til alle par der ønsker sig en solid murermestervilla, med lækre detaljer, samt en fantastisk rum udnyttelse der gør, at huset aldrig føles hverken for stort eller for småt.
Her er et hus man vil kunne glædes over, uanset om man er ung eller gammel, to eller mange…

Vi sælger i samarbejde med DK advokaterne... Se : "VED KØB"


www.facebook.com/klintebjergvej26 • Supermarked
  under 400 m

  Fakta, Netto, Rema 1000, Euro spar og Kvickly

 • Skole
  under 500 m

  3 offentlige samt en privat skole inden for kort afstand.

 • Vuggestue
  under 1 km

  2 vuggestuer, samt mange dagplejere inden for kort afstand.

 • Strand
  under 10 km

  Hasmark strand

 • Hospital
  under 10 km

  Odense Universitetshospital

 • Svømmehal
  under 1 km

  Gudskov svømmehal

 • Bibliotek
  under 400 m

  bibliotek og borgerservice samme sted, ofte tilbud om relevante foredrag

 • Sportshal
  under 400 m

  aktiv sports forening, samt bowlingcenter og restaurent.

Kort

Bolig#4961

Info

Villa
KontantprisKr. 1.875.000
Udbetaling 95.000,-
Brutto/Netto 9.527/7.519
Bolig (BBR) 197 m²
Værelser 5
Grund 1.294 m²
Byggeår 1973
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 9.236 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF) » Download Finansieringsforslag » Download Tjeklisten ved køb » Download Tilstandsrapport » Download El-rapport » Download Energimærke

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Loftrum
 • Altan
 • Tagterrasse
 • Brændeovn
 • Garage/Carport
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
Boligen er set 16.054 gange