550 bolig m2 lystejendom/bofællesskab med mange muligheder

Karupvej 54, Egelund, 7470 Karup J - Landejendom

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 2.795.000

550 bolig m2 lystejendom/bofællesskab med mange muligheder

7470 landejendom, 9 vær, 550 m2, 20000 m2 grund, byggeår: 1937, 2 plan, Karupvej 54

FLOT LYSTEJENDOM I SMUKKE OMGIVELSER OG MED MULIGHED FOR BOFÆLLESSKAB OG BUTIK ELLER LIBERALT ERHVERV
Med ca. 25 minutters kørsel til henholdsvis Viborg, Herning, Silkeborg og Holstebro, 5 minutter til Midtjyllands Lufthavn med flere daglige afgange til bl.a. København, henvender denne bolig og beliggenhed sig til rigtig mange familier. Her er kort afstand til byen Karup, som byder på alle indkøbsmuligheder, dagpleje, institutioner, klub, læger og tandlæge, biograf osv. Her har du muligheden for at føre alle drømme ud i livet. Den skønne trelængede lystejendom i naturskønne omgivelser, er udnyttet til fulde, og hver kvadratmeter giver mening. Her kan bo flere generationer i hver sin bolig, eller man kan udleje pladsen, man kan drive butik, Bed & Breakfast, liberalt erhverv, kun fantasien sætter grænser. Ejendommen er løbende moderniseret/renoveret med vinduer, tag, tagrender, køkkener, jordvarme, fastbrændselsfyr m.m. og fremstår helt indflytningsklar. Allerede udefra fornemmer man, at der er kræset for tingene. Udtrykket lever fuldt op til ens forestilling om et skønt sted på landet, den grusbelagte gårdsplads er omkranset af de tre gule længer med hvide, sprossede vinduer, smukke gesimser og sorte tagsten, der er murede søjler ved indkørslerne og flotte gamle ahorntræer. Den ene længe, som oprindelig var lade, har vaskerum, fyrrum, værksted, samt tre hestebokse. En bygning i god stand til mange formål.Den anden længe er pt. indrettet med 150 m2 butik i stue etagen, samt udlejet lejlighed på 125 m2 på 1 sal
Har du lyst til at høre mere, eller vil du gerne se ejendommen, så kontakt mig. Husk at der er rigtig mange fordele ved at bo flere på samme ejendom, bl.a økonomien, og det sociale miljø.


https://www.estate.dk/boliglandbrug/7470/karupvej/270228/nl1435

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Landejendom
Udbetaling 140.000,-
Ejerudgift/md. 498
Bolig (BBR) 550 m²
Værelser 11
Kælder 12 m²
Grund 20.000 m²
Byggeår 1937
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 5.980 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.432 gange