Strandperle med panorama udsigt.NU ER DET NU Budgivning igang!!

Allarpsvägen 409-50, Bromölla, Sverige - Fritidshus

Kontantpris
Kr. 2.200.000

Strandperle med panorama udsigt.NU ER DET NU Budgivning igang!!

Udgangsprisen er i SVENSKE KRONER men sælges via Svensk mægler - SE LINK

https://www.lansfast.se/hitta/fritidshus/skane/bromolla/bromolla/allarpsvagen-409-66/cmfritidshus4p0itiel1qjlh74r/?intake=true

Min perle sælges via en svensk mægler

Dette skønne træhus, under to timers kørsel fra Rådshuspladsen i København, er en oase uden lige med plads til alle.
Med Sveriges største bøgeskov i baghaven og Skånes største indsø i forhaven danner huset rammen for hygge for alle aldre, om det er børneleg i vandet, bål på stranden eller et køligt glas på terrassen i solnedgangens skær, her der noget for enhver.

I dette hyggelige sommerhus sidder du på absolut første række til det bedste den svenske natur har at byde på. Med egen private strand, badebro og sauna er der rig mulighed for en tur i bølgerne, og for de der ønsker mere action er der mulighed for at dyrke vandsport, om det er kajak, surfing, sejlads eller vandski, det er kun fantasien der begrænser. Om vinteren er søen ofte frosset til og her kan de friske prøve kræfter med langrend og isfiskning, hvis ikke slalomski på Vägga bjerget er sagen.

De særligt eventyrlystne kan sejle til øen Ivö i den ocean store sø hvor man kan gå på arkæologiske missioner efter fortidens forsteninger og forssiler. De der er til noget mere nulevende kan prøve kræfter med søens rige dyreliv, hvor der både kan fanges aborre, sandart, gedder, bækørred og laks, der passende kan grilles over bål på søens bred.

Den store bøgeskov der troner op bag huset giver rig mulighed til de der ønsker at lufte løbeskoene med løberuter på både 3, 6 og 10 kilometer, der om vinteren kan give anledning til at finde skiene frem fra kælderen.

Husets 89 kvadratmeter er fordelt på en stue, spisestue, to soveværelser, samt funktionelt køkken, toilet og baderum.

Husets nyistandsatte stue er gennem isoleret og udstyret med nyt teakgulv, hyggelig pejs og fortryllende udsigt over søen gennem spisestuen, der gør rummet ideelt som samlingspunkt for hele familien. Særligt om vinteren kan pejsens varme danne rammen om eftermiddage med varm kakao og brætspil mens sneen fyger udenfor.

Fra spisestuen der tidligere har fungeret som udestue er der panoramaudsigt så morgenmaden nydes i dagens første gyldne stråler og aftensmaden serveres til den smukke solnedgang.

Master soveværelset er ligeledes vendt mod søen og her vugges man i søvn til lyden af bølgernes skvulpen og månen der spejler sig i det blanke vand, og om morgnen vækkes af solen der dansende glimter i søens overflade.

Husets andet hyggelige værelse er også nyrenoveret med teak gulv. Værelset har dobbelt dør til terrassen og fungerer nuværende som børneværelse med køjesenge. Det charmerende køkkenet er fra 1994 og fuldt funktionelt. Her kan med fordel indsættes stort vindue så også udsigten til søen kan nydes her fra. Baderummet er udstyret med brus, håndvask, vaskemaskine, samt dør til terrassen. Seperat fra baderummet er funktionelt toilet med håndvask.

Den 600 kvadratmeter store naturgrund rummer udover huset et gæsteskur, værksted, skur, brændeskur og nyistandsat garage. Med strand, skov, badebro, sauna og 60 kvadratmeter terrasse der omkranser huset er der altid en plads til alle, i sol med udsigt eller aktiv i naturen.

Huset er blevet bygget i 1940 hvorefter det gennem tiden er blevet tilbygget frem til 1994 hvor Køkken, Bad og "børneværelse" er blevet tilbygget. Gennem renoveret i 2016 - 2017

Sluttet spillevands tank på 6000L

Vandværk som pumper søvand op og gennem et rensningsanlæg har du fin drikke vand.
Varmtvands beholder.

Huset opvarmet af brændeovn og elvarme.
Omkring 75% af huset er helårsisoleret.

Huset er nymalet og gennem renoveret for en lille halv million sidste sommer/efterår.

Fordel meget meget lav skat ca. 2400 Dkr. pr år.
Arrende 28.000 Skr. (21.000 Dkr.) pr år.
Forsikring ca. 3500 Skr. (2600 Dkr.) pr. år
Renovation ca. 2000 (kan ikke huske det 100%)
års udgift ca. 37.000.- Skr = 28.000 Dkr pr. mdr. 2333 Dkr


https://www.lansfast.se/hitta/fritidshus/skane/bromolla/bromolla/allarpsvagen-409-66/cmfritidshus4p0itiel1qjlh74r/?intake=true

 • By
  under 10 km

  Bromôlla

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Keramisk komfur
 • Elkomfur
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab

Kort

Bolig#43539

Info

Fritidshus
Bolig 89 m²
Værelser 2
Grund 600 m²
Byggeår 1943
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

 • Internet
 • Altan
 • Brændeovn
 • Sauna
 • Garage/Carport
 • Egen parkering
 • Vaskemaskine
 • Kogende vandhane
Boligen er vist 11.518 gange