Arkitekttegnet og unikt sommerhus på Møn

Husmændenes Vej 13, Udby, 4780 Stege - Fritidshus

Kontantpris
Kr. 3.150.000

Arkitekttegnet og unikt sommerhus på Møn

FOR FREMVISNING SE MERE NEDERST.

Langeliniehuset er tegnet og bygget af arkitekt Jan Henrik Jansen i 2006 og præmieret i 2009. Den 83 kvadratmeter store bygning har med rette været omtalt som et japansk pennestrøg. Mens husets moderne linjer bæres oppe af køligt glas, har de varme vægge et klart afsæt i den nordiske skov. Huset er også inspireret af arkitekt Mies van der Rohe og især hans smukke pavillon fra verdensudstillingen i Barcelona i 1929, der betegnes som et af hans hovedværker.

Design, materialer og funktioner går så godt i spænd, at nye gæster har problemer med at finde ud af, hvad der er døre, skabslåger eller bare væg. Alt er integreret uden dørkarme, vinduesrammer og håndgreb.

Noget specielt ved huset er stilheden. Indretningen er bevidst meget enkel, og nærmest spartansk i sit udtryk, for ikke at forstyrre de smukke rum.

Sommerhuset er blevet sammenlignet med et skib, hvor der er tænkt på at udnytte enhver plads til det yderste, og om aftenen, når det står fuldt oplyst med frit kig ind gennem de store vinduespartier i hele husets længde, er det ikke svært at følge associationerne om et fartøj omgivet af det mørke hav.

OM OMRÅDET
Sommerhuset ligger på Møn, nærmere bestemt i området Ulvshale, som i sig selv er en lav og relativt flad halvø i den nordvestlige del af Møn.

Møn er kendt for skøn natur, gode badestrande, kirker med kalkmalerier og ikke mindst Møns Klint. Møn omfatter store ensomme skove, hyggelige landsbyer og en lang og varieret kystlinje. 5-10 minutters kørsel fra huset finder man Stege, som er Møns hovedby. I byen og i området omkring findes mange lokale tilbud i form af gårdbutikker, Møns Bryggeri, Møns Is, den lokale slagter og biograf. Derudover findes også et antal hyggelige cafeer og restauranter. Selvom Stege er en lille by, er der gode muligheder for indkøb, og en ugentlig markedsdag sommeren over.

Går man 300 meter mod nord fra sommerhuset, når man til en vidtrækkende sandstrand, børnevenlig, og med få besøgende. Med 6 kilometer til Stege, er huset således placeret i et ideelt og stille naturområde tæt på havet. Billeder fra området kan ses på www.uniktsommerhus.dk.

FREMVISNING I JUNI
Vi holder fremvisning af huset søndag d. 2/6 og 9/6. Kontakt os på www.uniktsommerhus.dk for tilmelding til fremvisning.


www.uniktsommerhus.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#43903

Info

Fritidshus
Udbetaling 160.000,-
Ejerudgift/md. 1.657
Bolig (BBR) 83 m²
Værelser 3
Kælder 0 m²
Grund 1.531 m²
Byggeår 2006
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 4.034 kr./år
Ejendomsværdiskat 8.505 kr./år
Husforsikring 3.028 kr./år
Renovation 2.993 kr./år
Grundejerforening 700 kr./år
Skorstensfejer 555 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 66 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.657 kr./md.
Variable udgifter
Vand 38 kr./måned
Varme 604 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Tingbogsattest » Download Energimærke » Download BBR-meddelelse
Boligen er vist 7.103 gange