Hyggeligt Skipperhus Centralt i Søfartsbyen Marstal

Strandstræde 30, 5960 Marstal - Villa

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 625.000

Hyggeligt Skipperhus Centralt i Søfartsbyen Marstal

Dette fine byhus har en god ruminddeling og fikse detaljer. Der er et flot lysindfald. Der er en rar atmosfære og en god varmefordeling, der gør huset behageligt opholde sig i året rundt. I stueetagen er der to lyse stuer, køkken med udgang til haven, flot badeværelse og entré. Huset er professionelt og omfattende renoveret med omtanke på de væsentlige punkter. Førstesalen er totalrenoveret med hyggeligt soveværelse og en rummelig repos med plads til både kontorplads og gæsteseng.

Entré
Entreen er lys og istandsat med flisegulv og gulvvarme. Der er indgang til badeværelse og stue samt opgang til første sal. Trappen til første sal etableret i forbindelse med renoveringen i 2002. Den er solid og dekorativ og lavet på en måde, så den optager et minimum af plads i rummet.

Spisestue
I spisestuen er der brændeovn og plankegulv. Vinduerne giver et godt lysindfald. Loftbjælkerne er frilagte og det er med til at skabe den venlige atmosfære i rummet.

Opholdstue
Opholdstuen er med udsigt til gårdhaven og kirkegården. Der er fyrretrægulv med gulvvarme, som skaber et lun og rar hyggekrog. Gennemgangen mellem de to stuer gør, at man har dagslys i begge rum i løbet af dagen.

Køkken
Køkkenet er i pæn stand og funktionelt indrettet med stort arbejdsbord, god skabsplads samt udgang til haven. Her er tilsluttet køle-og fryseskab og komfur med emhætte.

Badeværelse
Badeværelset skal opleves. Det er totalrenoveret i 2002 af dygtige håndværkere. Det er udført med flot mosaikflisebelægning og gulvvarme. En lækker detalje er den rummelige murede bruseniche, der fuldender badeværelset. Nye skabe blev installeret ved samme lejlighed.

Soveværelse
Soveværelset ligger på første sal. Det er hyggeligt og med frilagte spær. Der er på endevæggen indbyggede hylder og bøjlestang.

Repos
Reposen på første sal har en lys kontorplads og plads til gæstesenge. Førstesalen er i forbindelse med renoveringen i 2002 isoleret og der blev lavet nye lysnede lofter og fjernvarme-radiatorer i hvert rum, så det også her er dejligt lunt om vinteren.

Have
Haven er læfyldt med terrasse og et fredet stendige, som støder op til kirkegården, hvilket giver en fornemmelse af, at den fortsætter ud i det fredelige grønne område. Haven er etableret med en central plæne omgivet af bede og et højbed. Havens størrelse gør den overkommelig at holde selv for den ejer, som ønsker at bruge huset som fritidshus.

Til huset hører "Tyrolerhytten", som er et 5 m2 redskabsskur med lys og el, samt overdækket cykelskur på 4 m2.

Renovering
Huset er renoveret i 2002 og 2014.

Huset er renoveret med sans for funktionalitet og kvalitet i håndværket. Der er etableret nye gulve i entré, opholdsstue og badeværelse. Ved samme lejlighed er EL-installationerne udskiftet og der etableret gulvvarme i tre rum, samt rørføring og vandbåren fjernvarme på førstesalen.

De indvendige døre er skiftede.
Badeværelset er totalrenoveret.

Førstesalen er gjort beboelig med bygning af ny trappe og ny rumindretning med soveværelse og repos.
Gulve, vægge og lofter på første sal er isoleret med 100-225 mm rockwool. Efterfølgende kom der nye lysnede trælofter og endevæggen blev repareret og malet.

Udvendigt murværk er renoveret og malet i sommeren 2014.


http://www.ss30.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Elkomfur
  • Emhætte
  • Køle/fryseskab

Kort

Bolig#44442

Info

Villa
Udbetaling 35.000,-
Ejerudgift/md. 1.049
Bolig (BBR) 71 m²
Værelser 3
Kælder 0 m²
Grund 200 m²
Byggeår 1842
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 3.695 kr./år
Grundskyld 3.369 kr./år
Husforsikring 2.514 kr./år
Renovation 3.013 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.049 kr./md.
Variable udgifter
Vand 477 kr./måned
Varme 1.159 kr./måned
El 212 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Energimærke

Andre faciliteter

  • Brændeovn
  • Flere plan
Boligen er vist 6.603 gange