Påske salg af Sommerhus

Bøsørevej 15, Vormark, 5874 Hesselager - Fritidshus

Kontantpris
Kr. 1.895.000

Påske salg af Sommerhus

Ein Deuche Beschreibung finden Sie unten

Her får I både et smukt hus og en skøn beliggenhed ved Bøsøre Strand. Denne villa er bygget i Skagen-stil med halvvalmet tag og gesimser, så den udefra emmer af gammel landromantik. Inde bag de fuldmurede vægge er der lige så hyggeligt, men her er indtrykket topmoderne, da huset er fra 2013 med gulvvarme overalt i stueplan og energiklasse A.

Beliggenheden er misundelsesværdig. I kommer nemlig til at bo en kort spadseretur fra vandet, og til den anden side ligger de åbne marker og den skønneste grønne udsigt. Den nærliggende Bøsøre Strand Camping giver jer gode indkøbsmuligheder, og når køleskabet skal fyldes helt op, går turen til Nyborgs butikker og supermarkeder også hurtigt.

I husets stueplan får I et lyst og åbent dagligområde bestående af køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Der er udgang til terrasse, brændeovn og trappe til første sal. Og et flot klinkegulv gør det nemt at holde rummet rent i hverdagen.

Badeværelset er også ekstra lækkert med 2-personers spa og bruseniche med kombineret regn- og håndbruser. Desuden har både etagens værelse og entréen skabsvægge med masser af garderobeplads.

På første sal er der rustik stemning med hanebånd og loft til kip. Her ligger to yderligere værelser, en møblerbar repos og et toilet.

Grunden er på 2.051 m2, som ikke mindst giver plads til en stor græsplæne. Der er terrassepladser på begge sider af huset, så I kan sidde i solen, både når I nyder morgenkaffen, og når I tænder op i grillen ved aftentid. Der er også et par udhuse til cykler, havetraktor og hvad I ellers skal have opbevaret under tag.

Kort sagt: Lækker moderne bolig i gammel stil og en skøn beliggenhed - kom selv og se.

Meget lav varmeudgift (Jordvarme) og fantastisk indeklima. På underetagen varmes der op via gulvvarme i alle rum. Temperaturen er styret af Nest Thermostat der selv indstiller varmen i forhold til vejrudsigten og lærer jeres rytmer at kende, så der altid er den ønskede temperatur.

Boligen har flex-status, hvilket betyder at den kan benyttes som sommerhus eller som helårsbeboelse efter ønske.

Kørsel i bil ifølge Google maps:
21 min til Banegården, Nyborg
28 min til Hotel Christiansminde, Svendborg
41 min til Rosengårdscentret, Odense

De sidste 6 billeder er til inspiration af nyt køkken

+++

Neu erbaute 144m2 Villa mit modernen Annehmlichkeiten. Die Gegend ist sehr ruhig, keine Nachbarn in der Nähe und dicht zum Strand. Es ist üblich Wildtiere im Garten oder den Feldern zu sehen . Innerhalb von 200 m befindet sich ein 5-Sterne-Campingplatz. Geeignet für Kinder und Familien.

Top moderne Villa mit voll ausgestatteter Küche, gemütlichen Ruheraum und Essbereich im offenen skandinavischen Stil. Der Hauptbereich verfügt über einen Kamin und TV. Das Erdgeschoss verfügt über Fußbodenheizung, die ein angenehmes Raumklima schafft.

Es gibt viel Stauraum im Erdgeschoss und einem kleinen Arbeitsbereich . Die Villa verfügt über Wi-Fi.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#44477

Info

Fritidshus
Udbetaling 95.000,-
Ejerudgift/md. 1.149
Bolig (BBR) 144 m²
Værelser 5
Byggeår 2013
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 11.025 kr./år
Grundskyld 2.766 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.149 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Internet
  • Kabel-tv
  • Brændeovn
  • Egen parkering
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Flere plan
  • spabad
Boligen er vist 3.394 gange