Dejlig bolig på 179 kvm med flot have

Egesvinget 10, 4040 Jyllinge - Villa

Kontantpris
Kr. 3.500.000

Dejlig bolig på 179 kvm med flot have

Indkørsel fra Egesvinget og carport til to biler. Morgenterasse mod øst uden for køkkenet, og overdækket haveterasse mod vest. Herfra snor en flisebelagt havegang sig gennem blomsterbede til den større plæne med nåle- og æbletræer samt rododendronbede bagved huset, hvor der findes et havehus samt, adskilt af en høj bøgehæk med gennemgangsportal, et redskabsskur, frugttræer og køkkenhave.
Huset har soveværelse med direkte udgang til en stor plæne i en børnesikker lukket have, og til et stort badeværelse. Desuden stue, spisestue, to arbejdsværelser og en afdeling med et dejligt køkken, samt et godt gæsteværelse med eget badeværelse. Dette kan også indrettes til privat erhverv. Andre formålsændringer vil være forholdsvis enkle at udføre. Huset har solpaneler på taget, efter "gammel ordning", og opvarmes elektrisk med varmepumper. En god pejs/brændeovn findes også.
Huset har installeret fibernet til IT og TV.
En børnefamilie vil få meget glæde af denne ejendom, men det samme gælder midaldrende som vil kunne glæde sig over gæsteafdelingen og over den over 1000 kvm store have med rigtig mange muligheder for den haveinteresserede.

Ejendommen ligger højt, på en lukket vej, ca 30 meter over Roskilde Fjord, og har naturligvis ikke været berørt af oversvømmelser.

Jyllinge har ca 10.000 indbyggere. Her er gode sportsforhold, to gode skoler, musikskole, sports- og fitnesscenter med svømmehal, indkøbscenter, en charmerende gammel landsbykirke og en stor ny hypermoderne kirke med kirkelig og forskelligartet musikalsk aktivitet. Golfklub med ganske dejlige og kuperede baner i smukke omgivelser, under 10 minutter her fra. To lystbådehavne plus en lille idyllisk gammel fiskerhavn.
Roskilde nås i bil på et kvarter, Frederikssund det samme, og København på en god halv time. Herudover er her gode busforbindelser, samt S-tog fra nærliggende Ølstykke.


www.wknet.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#45980

Info

Villa
Udbetaling 175.000,-
Ejerudgift/md. 3.069
Bolig (BBR) 179 m²
Værelser 5
Byggeår 1980
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 21.074 kr./år
Ejendomsværdiskat 15.750 kr./år
Ejerudgifter i alt 3.069 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Egen boligbeskrivelse
Boligen er vist 2.929 gange