Nybygget villa, super beliggenhed tæt på centrum, skov og vandet

Sundsmarkvej 21, 6400 Sønderborg - Villa

Kontantpris
Kr. 2.175.000

Nybygget villa, super beliggenhed tæt på centrum, skov og vandet

Boligen består af stor lys stue og køkkenalrum i ét, to værelser, gang og badeværelse. Stue, køkkenalrum og værelser med flotte lyse egeparketgulve, gang og badeværelse med lysegrå 60x60 klinker. Der er gulvvarme i hele huset samt to ovenlysvinduer. Køkken, bad og garderobe fra Svane.
Indkørslen er belagt med grå granitskærv samt fliser, hvor fliserne fortsætter på begge terrasser. Der parkeres tørt under carporten, hvorfra man kan tilgå det isolerede redskabsrum og hoveddøren.
Fra hoveddøren træder man ind i den store gang med spots, god garderobeplads samt gemt vaskesøjle. Gangen fører til værelserne, som begge har indbyggede skabe med skydelåger og direkte adgang til terrasse/gårdhave. Fra gangen er der desuden adgang til det lyse badeværelse med bruseniche af "frostet" glas og "Rainshower" brusearmatur fra Grohe. Endvidere er badeværelset udstyret med et elektronisk styret ovenlysvindue.
Køkkenalrum og stue har loft til kip og smukt lysindfald fra de store facadevinduer i hele stuens bredde samt ovenlysvindue over køkkenarealet. Køkkenet er indrettet med god skabs- og bordplads med plads til to barstole. Hvidevarer, herunder induktionskogeplade, opvaskemaskine, ovn samt stort køleskab, fra Siemens og AEG.
Den lyse og rummelige stue giver mulighed for at indrette sig som man ønsker det med sofaarrangement og spiseplads. Fra stuen er der direkte adgang til både den sydvendte terrasse og til det østvendte fliseareal ved indkørslen.
Der er opsat plisse- og rullegardiner i hele huset fra Botex.
Villaen er opført i vedligeholdelsesfrie materialer, vinduer med 3 lags termoglas og installeret med solcelleanlæg, forventet årlig produktion på ca. 1900 kWh, der kan svare til 50-65% af eget el-forbrug.


http://www.sundsmarkvej21.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Keramisk komfur
  • Køleskab
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine

Kort

Bolig#46489

Info

Villa
Udbetaling 110.000,-
Ejerudgift/md. 292
Bolig (BBR) 110 m²
Værelser 3
Grund 304 m²
Byggeår 2017
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 3.501 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 990 gange