110 kvm moderne og lys andelsbolig på det attraktive Islands Brygge

Weidekampsgade 21, 3. th., 2300 København S - Andelsbolig

Se alle billeder på en side

Solgt af ejer på 55 dage

110 kvm moderne og lys andelsbolig på det attraktive Islands Brygge

På det attraktive Islands Brygge tæt på centrum af København, ligger denne andelsbolig i et moderne byggeri fra 2005. Denne rummelige og velindrettede bolig på 110 kvm. består af et stort og indbydende køkken/alrum og stue i ét, et soveværelse med lækkert walk-in-closet, et kontor/børneværelse, samt et stort badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle. Dertil har lejligheden hele to store altaner, hvor du takket være god afstand til de nærliggende bygninger, kan nyde morgensolen på altanen mod nord og eftermiddagssolen på altanen mod syd. Andelen er registreret som en 4-værelses, men fremstår som en 3 værelseslejlighed. Dermed kan der let opføres en ekstra væg, hvis man har behov for et ekstra værelse.

Andelsforening er meget veldreven og har en stærk økonomi (inkl. fastforrentede lån). Derudover tilbyder foreningen fine faciliteter i form af p-plads i aflåst parkeringskælder, eget aflåst kælderrum, samt en hyggelig og ugeneret gård med bænke, borde og 3 legepladser til de små. På gaden ligger der desuden en del kontorbygninger, hvilket betyder dejlig fred og ro i området om aftenen og i weekenderne.

Fra adressen er der nem adgang til Islands Brygges populære havnebad, spisesteder og lokalbutikker. Blot 5 minutter på cykel kan bringe dig til det naturskønne Amagerfælled, til Rådhuspladsen eller Christianshavn, og med metrostationen blot 250 meter fra opgangen er der let adgang til offentlig transport. Endelig er der adskillelige indkøbsmuligheder i nærheden.

Faciliteter:
Gårdmiljø med borde, bænke og 3 legepladser
Elevator
Parkeringskælder (mulighed for at leje p-plads for 400kr/md)
Cykelkælder
Cykelværksted
Fælleslokale (som kan lejes)
Eget aflåste kælderrum


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#47307

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 8.467,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 110 m²
Værelser 3
Byggeår 2005
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 8.467 kr./måned
Variable udgifter
Vand 225 kr./måned
Varme 550 kr./måned

Andre faciliteter

  • Cykelkælder
  • Kælderrum
  • Altan
  • Eget værksted
  • Husdyr tilladt
  • Elevator
Boligen er vist 4.180 gange