Charmerende kvarter og lejlighed med egen udgang til have

Vibekegade 29, st. th., 2100 København Ø - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 3.595.000

Charmerende kvarter og lejlighed med egen udgang til have

Lejligheden er charmerende og lys, takket være placeringen i enden af rækkehuset med gavlen mod syd; solen vælter ind fra de tre solrige verdenshjørner.

Der er 71 velindrettede kvadratmeter med de oprindelige, flotte plankegulve. Lejligheden er totalistandsat, og alt er forsøgt holdt i husets oprindelige, æstetiske udtryk. Badeværelset er en undtagelse; det er fuldt ud brugbart, men trænger til en overhaling. Her er vandbåret gulvvarme samt nyere wc.

Lejligheden er oprindeligt en 3-værelses, men vi valgte at rive en daværende mur til køkkenet ned for at åbne helt op for det altid samlende køkken-alrum. Her har vi også fået etableret en havedør ud til det rum, som vi i sommerhalvåret klart opholder os mest i.

Alle lejlighedens rum er store, indbydende og anvendelige. Der er god opbevaringsplads i det indbyggede skab i soveværelset såvel som i de mange skabe og skuffer i køkkenet. Køkkenbordplads er der ligeledes nok af. Brændeovnen i det nuværende børneværelse kan meget let etableres igen.

Et detaljeret infoark vedrørende renovation og forbedringer i lejlighed såvel som hele ejendommen kan rekvireres hos os.

Det er en svær beslutning at sælge vores lejlighed, da vi her har så meget andet end en almindelig lejlighed på fjerde sal i København – vi har dét, som man normalvis flytter på villavej udenfor København for; vi har have, egen udgang, vi har ro, fred og fuglefløjt, vi har de bedste naboer. Men vi har to voksende drenge med fis i kasketten, der har behov for mere indendørs plads, når det regner eller er -10 grader.

OMRÅDET
Vibekevang er en ugeneret perle af byggeforeningshuse, der blev bygget i 1926. Som Brumleby, Kartoffelrækkerne og Humleby er Vibekevang bygget med øje for datidens arbejdere, der gennem større og lysere boliger blev forsøgt skabt bedre forhold til.

Der er en nærmest landlig idyl i kvarteret, hvor der er fornemmelse af autensitet og ro. I aften- og nattestund kan man høre en knappenål falde til jorden, lige bortset fra når FCK eller Robbie Williams underholder i Parken.

I Vibekevang kender alle hinanden, og der er en rigtig rar fornemmelse af fællesskab. Vi ligger tæt på meget
snartkommende metrostationer, den grønne Fælledparken med dens rekreative områder, legepladser og vandlegeplads, gode institutioner, tæt ved Svanemøllen strand og Nordhavn. Samtidig får du en beliggenhed meget nær Østerbro, Nørrebro og indre by – hver især kan nås på ti minutter på cykel. Parkeringsmuligheder i gaden, som desuden næsten ingen trafik har.

FORENINGEN
Ejerforeningen Vibekegade 29 er en ambitiøs og driftig forening bestående af i alt seks lejligheder, der har gjort meget for bl.a. grønne forbedringer. Vores hus har muligvis den bedste placering i Vibekevang, da det er et terrænmæssigt højt placeret rækkehus for enden af rækken, hvilket giver en masse sol ude såvel som inde i vores lejlighed. Vi har haver på tre sider af huset, og især baghaven er et skønt, grønt og ugeneret paradis med masser af fuglefløjt, rababer, krydderurter og bærbuske.

Der er fælles vaskekælder med vaske- og tørremaskine, så man slipper for at optage pladsen i de respektive lejligheder. Hver lejlighed har et stort kælderrum til opbevaring. Der er fælles værksted samt cykelskur. Vores ejerudgift er lav.

VILKÅR
Da vi har taget et aktivt valg om selvsalg, ønsker vi at understrege, at vi fra vores side vil gøre alt for at have
dokumentationen i orden vha. vores kyndige boligadvokat. Denne repræsenterer dog sælger - på samme måde som en mægler havde gjort det - og kan ikke være rådgiver for begge parter i samme handel. Køber opfordres derfor til at søge egen juridisk rådgivning.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Køle/fryseskab
 • Komfur m induktionsplader

Kort

Bolig#47406

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 180.000,-
Ejerudgift/md. 1.642
Bolig (BBR) 71 m²
Værelser 3
Byggeår 1926
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 16.980 kr./år
Grundskyld 2.693 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 37 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.642 kr./md.
Variable udgifter
Varme 600 kr./måned
El 281 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Husorden » Download Vedtægter » Download Energimærke » Download BBR-meddelelse

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kælderrum
 • Altan
 • Brændeovn
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Dørtelefon
 • Kat tilladt
Boligen er vist 4.032 gange