Charmerende murermestervilla beliggende i hjertet af Holbæk by.

Valdemar Sejrsvej 14, 4300 Holbæk - Villa

Kontantpris
Kr. 2.395.000

Charmerende murermestervilla beliggende i hjertet af Holbæk by.

I centrum af Holbæk finder I denne charmerende murermestervilla. Her har I kun 500 m til vandet, ligesom I er tæt på alle indkøbsmulighederne i Holbæk centrum og har mindre end 5 minutters gang til skoler og daginstitutioner. Også I gåafstand har I Holbæk station, hvor der er direkte togforbindelse til både København og Kalundborg. Ydermere er der busforbindelse til Slagelse og Ringsted og hurtig adgang til motorvejsnettet.

Ud mod vejen præsenterer ejendommen sig med en filtset facade, et sortglaseret tegltag, samt indkørsel med carport. Der er indgang til haven både fra indkørslen og forsiden af huset.

Fra indgangen på forsiden af huset venter en stor og flot ny renoveret entré med plads til at stille skoene og hænge jakkerne.
Fra entreen kan i følge trappen op til førstesalens repos hvor der er to store værelser samt et stort rummeligt badeværelse med gulvvarme til de kolde morgener.

Fra entreen er der adgang til husets tredje store værelse, og videre hen til kældernedgangen. Lige neden for kælderdøren finder i et lille charmerende gæstetoilet og længere nede en halv kælder på 42kvm, med gasfyr og vaskekælder samt bruseniche.

Tilbage i stueplan kan i følge entreen det sidste stykke hvor i finder et stort køkken/alrum, med nyt lyst Ikea køkken fra 2017, her er rigeligt plads til køkkengrej i de mange skuffer og skabe og med nye hårde hvidevarer, ligeledes fra 2017. Ydermere er der et funktionelt viktualierum med plads til ekstra madvarer.
Fra køkken/alrummet kan i gå ind i villaens rummelige og smukke stue, med loftsstuk, der inviterer til både hygge og afslapning i bløde sofaer og gode indretningsmuligheder.

Fra køkken/alrummet er der gennem en charmerende fransk dør adgang til en lille udestue, der for husets ejer har fungeret som entré. Her har i nemlig udgang til en dejlig stor stenbelagt gårdhave og træterrasse med mange muligheder. Her er der plads til at opstille en havepavillon, der gør det muligt at nyde gårdhaven på trods af det lunefulde danske vejr.

En ejendom der skal ses.

Ring eller skriv for en eventuel fremvisning.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Emhætte
  • Kummefryser
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
  • Induktionsplader

Kort

Bolig#49519

Info

Villa
Udbetaling 120.000,-
Ejerudgift/md. 1.687
Bolig (BBR) 133 m²
Værelser 5
Kælder 42 m²
Grund 85 m²
Byggeår 1919
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 9.748 kr./år
Ejendomsværdiskat 10.500 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.687 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Tilstandsrapport » Download El-rapport

Andre faciliteter

  • Loftrum
  • Kælderrum
  • Garage/Carport
  • Flere plan
  • Viktorialerum
Boligen er vist 2.080 gange