Idyl i hjertet af det gamle Viborg

Sct. Mogens Gade 26A, 1. th., 8800 Viborg - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 395.000

Idyl i hjertet af det gamle Viborg

I et af Viborgs smukkeste og mest kendte huse, Kringlegården også kaldet Zahrtmanns Gaard ligger denne lille, charmerende andelslejlighed, som er velegnet til singlen eller det unge par, der elsker rolige, smukke omgivelser og samtidig ønsker at være tæt på byen med alt indenfor bekvem cykelafstand.

Gennem den store egetræsport går man direkte ind i gården, som er en sand idyl med toppede brosten og blomster. Turen op til 1. sal går ad en historisk, gammel trappe, hvorfra man gennem et lille køkken kommer ind i den store stue med ny brændeovn. I lejlighedens anden del findes et skønt stort soveværelse med udsigt over byens tage og et stort, nyrenoveret badeværelse i lyse farver. Dertil kommer to rummelige, nyistandsatte hemse over henholdvis stue og soveværelse.

Andelsforeningen er stiftet i 1980, den er veldrevet med en sund økonomi og et godt fællesskab. Bygninger, have og gård er renoverede i hhv. 1980 og 2007, de er løbende vedligeholdt og fremstår i god stand. Der er fælles adgang til såvel gård, have og køkkenhave. I kælderen finder man tillige et "krearum", fælles vaskeri, gæsteværelse med bad samt eget lille pulterrum.


https://da.wikipedia.org/wiki/Zahrtmanns_G%C3%A5rd

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Køleskab
  • Kogeplader

Kort

Bolig#49658

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.018,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 57 m²
Værelser 2
Kælder 5 m²
Byggeår 1790
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.018 kr./måned
Variable udgifter
Varme 500 kr./måned
El 110 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Nøgleoplysningsskema

Andre faciliteter

  • Kælderrum
  • Brændeovn
  • Husdyr tilladt
  • Vaskekælder/vaskeri
Boligen er vist 3.154 gange