Unik lejlighed i Torpedohallen

Galionsvej 5, 2. 24., 1437 København K - Ejerlejlighed

Solgt af ejer på 277 dage

Unik lejlighed i Torpedohallen

Her er muligheden for at købe en lejlighed ud over det sædvanlige, med kæmpe vinduer, udsigt, sydvendt altan og på en fantastisk placering.

Ønsker du at bo centralt i København med nem adgang til byens faciliteter men fri for støj og have udsigt til vand og grønne arealer så er dette den perfekte lejlighed.

Torpedohallen er beliggende roligt på Holmen, der efter åbningen af inderhavnsbroen, kun er få min Kgs. Nytorv. Her er man tæt ved Operaen, skønne, grønne områder samt det spændende Copenhagen Streetfood.

Lejligheden er en 3. værelses lejlighed med sydvendt altan. Man træder ind i en god entré med indbyggede skabe, der leder ind i en kæmpe køkken-stue med gulv-til-loft vinduer og udgang til altanen. Fra stuen er der direkte adgang til lejlighedens to soveværelser så der ikke spildes plads på gangareal. Endvidere et stort badeværelse med vaskesøjle.

Endvidere har man brugsret til egen p-plads under bygningen og depotrum. Ejerforeningen har herudover gæstelejlighed der kan lånes af ejerforeningsmedlemmerne samt adgang til sauna-, kajak- og bådfaciliteter i forbindelse med ejendommen.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#50029
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 325.000,-
Ejerudgift/md. 1.738
Bolig (BBR) 103 m²
Værelser 3
Byggeår 1952
Etage 2.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 6.154 kr./år
Ejendomsværdiskat 14.700 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.738 kr./md.
Boligen er vist 4.951 gange