Gøttrup Skole - stilren arkitektur og masser af plads

Gøttrupvej 288 + 290, Gøttrup, 9690 Fjerritslev - Villa

Kontantpris
Kr. 615.000

Gøttrup Skole - stilren arkitektur og masser af plads

Gøttrup Skole er en imponerende og stilren ejendom opført i 1923 i gedigne materialer og med mange fine arkitektoniske detaljer. Ejendommen har i mange år været benytte til privat beboelse for to familien i henholdvis den nord og syd liggende lejlighed. I den mellemliggende hovedbygning findes de to store gamle skolestuer. Ejendommen fremstår velholdt med solidt tag af betontagsten. Næsten alle vinduer er skiftet indenfor de seneste år.
Lejligheden mod nord er på 118 kvm beboelse, indrettet med entre med lukket kvartsvingstrappe til tagetagen, gulv med lyst laminatgulv og dobbelt franske døre til en lys sydvendt stue med brændeovn og udgang til sydvest vendt hævet træterrasse, stort soveværelse med skabsrække, pænt badeværelse med muret bruseniche, køkken med meget skabsplads og herfra adgang til baggang med viktualierum og nedgang til kælderen, som indholder få god rum indrettet med grovkøkken med plads til vaskemaskine samt udgang til haven.
Lejligheden mod syd er på 120 kvm samt 100 kvm udnyttet tagetage - ialt 220 kvm beboelse. Entre med lukket kvartsvingstrappe til tagetagen og gulv med korkfliser. 2 store sydvendte stuen en suite med bøge parketgulve og brændeovn. stort værelse og køkken med spiseplads og masser skabsplads. Mindre badeværelse og baggang. Tagetagen er indrettet med tre gode værelser, badeværelse og stor stue med stort vindue, hvorfra der er fin udsigt over haven mod vest. Herudover kælder med udvendig tilgang fra bagtrappen.
Begge lejligheder har indlagt fjernvarme.
De tidligere skolestuer i hovedbygningen er på 180 kvm iflg. BBR og de står næsten som oprindeligt med gangareal og to store skolestuer. I hele denne del af bygningen er den meget høj til loftet.
I separat bygning vest for skolen findes en nyere garage/værksted fra 2002 på 70 kvm, samt endnu en mindre garage og et udhus.
Haven er stor og grunden er dejlig ugenert.
En flot, stor og god ejendom med mange anvendelsesmuligheder bl.a. til liberalt erhverv, flerfamilliebolig, privat ejendom med udlejning af en lejlighed, "bed & breakfast", etc.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Køleskab
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Kogeplader

Kort

Bolig#50703

Info

Villa
Udbetaling 35.000,-
Ejerudgift/md. 588
Bolig (BBR) 518 m²
Værelser 6
Kælder 100 m²
Grund 4.612 m²
Byggeår 1923
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 3.998 kr./år
Ejendomsværdiskat 3.055 kr./år
Ejerudgifter i alt 588 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

 • Loftrum
 • Kælderrum
 • Altan
 • Brændeovn
 • Høj kælder
 • Eget værksted
 • Garage/Carport
Boligen er vist 1.064 gange