Landsted m. 5.5 hk & 800 m2 udhuse, 30 min til Århus C og Veje C

Kirkehøjvej 13, Tvingstrup, 8700 Horsens - Landejendom

Kontantpris
Kr. 4.395.000

Landsted m. 5.5 hk & 800 m2 udhuse, 30 min til Århus C og Veje C

Stuehuset er total moderniseret og hele ejendommen er generelt meget velholdt. Ejendommen ligger i Tvingstrup, som er en lille landsby med mange børnefamilier, beliggende mellem Horsens og Hovedgård. Fra ejendommen er der let adgang til motorvejsnettet og Horsens nås på 10 min. Ejendommen har ca. 5.5 ha. bla. græsarealer og skov, og der er mulighed for flere forskellige former for dyrehold og liberalt erhverv.
Stuehuset er total renoveret, med eksklusive materialer, i en moderne stil, men med stor respekt for huset og husets alder. Her er flere steder åbnet op til kip, der er indrettet et stort og lyst køkken alrum, og hele huset har en imødekommende planløsning. Haven har en lille skov og er let at holde, der er en stor sydvendte terrasse.
Udhusene er meget velholdte og fremstår i en kvalitet langt over middel. Her er bl.a. et stort maskinhus, som pt. er lavet om til en mindre ridehal. Der er mange muligheder for at drive erhverv på denne ejendom.
Indretning: Hall med trappe til 1. sals ene afdeling, og adgang til lyst badeværelse med karbad og bruseniche. Opholdsstue med lys fra flere sider, og i åben forbindelse med spisestuen. Herfra er der udgang til den store sydvendte terrasse. Stort køkkenalrum med trappe til 1. sals anden afdeling. Fra køkkenet er der adgang til baggangen/bryggers, samt stort badeværelse med bruseniche, der også fungerer som dampbad. Herudover et værelse/ kontor.
1. sal: I den ene afdeling er der et stort soveværelse med lys fra to sider og walk in. I den anden afdeling er der tv-stue, gang med indbyggede skabe samt to store værelser, begge med masser af lys.
Udhusene/erhverv: Det samlede bygningsareal udgør hele 853 m2 fordelt på flere udhuse: maskinhus, som i dag anvendes som ridehal, stald, to lagerbygninger, hvoraf den ene bygning er med nyere gulve og isolering, fyrrum, to værksteder.
Jorden: Det meste af jorden grænser op til ejendommen. Herudover er der et skovstykke samt et mindre engstykke beliggende ca. 500 m. fra ejendommen.
En ejendom med en meget central beliggenhed, kun 5 min. kørsel fra børnepasning, skole (cykelsti hele vejen og skolebus), sport samt indkøb. Der er opsat solcelleanlæg, som bidrager til en billigere energi udgift.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Keramisk komfur
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
  • Kogeplader

Kort

Bolig#51034

Info

Landejendom
Udbetaling 220.000,-
Ejerudgift/md. 1.133
Bolig (BBR) 300 m²
Værelser 5
Kælder 5 m²
Grund 55.000 m²
Byggeår 1860
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 2.901 kr./år
Ejendomsværdiskat 10.700 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.133 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Energimærke
Boligen er vist 1.115 gange