UNIK Sommerhusegrund i roligt sommerhusområde

Hedvigsvej 16, 4654 Faxe Ladeplads - Fritidsgrund

Kontantpris
Kr. 330.000

UNIK Sommerhusegrund i roligt sommerhusområde

Sommerhusgrund på 1209 m2, til jeres nye drømme sommerhus. Grunden er beplantet af store og små træer derudover er der en del frugttræer og buske.
Grunden er beliggende i et ældre sommerhusområde med nogle gode asfalteret veje med stisystemer som slutter hele området sammen til en stor enhed som er dejlig at gå ture i.
Der er 400 meter fra badestrand og under 1 time fra København.
Vi har en grundejerforening som hedder GF Slangerupgård, det er en forening som har en sund økonomi og hjælpekøretøjer, som kan lånes ifm. f.eks. haveaffald. Se link til hjemmesiden nedenunder.
Grunden har en bebyggelsesprocent på 15 % , er byggemodnet, dvs. at ALLE tilslutningsafgifter er betalt til el, vand- og kloak.

Faxe Ladeplads - En attraktiv kystby med lystbådehavn, gode indkøbsmuligheder og restauration samt Rivierafest ( Byfest )som holdes i uge 29.
Faxe Ladeplads er en engageret, kreativ og attraktiv kyst- og havneby omgivet af skov og strand med knap 2.900 indbyggere tæt på Storkøbenhavn. Faxe Ladeplads fik sit navn, da havnen blev anlagt som ladeplads for kalk fra Faxe Kalkbrud i midten af 1800-tallet. Det var havnen, følgeindustrierne og arbejdspladserne, der var forudsætningen for den bosætning og bydannelse, der blev til Faxe Ladeplads. Havnen er fortsat aktiv med både industri og lystbådehavn.

NB. Tilslutningsbidrag på el, vand og kloak udgør en værdi på 80-85000 kr. som er betalt på denne grund.


http://slangerupgaard.sjeldani.dk/

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#51174

Info

Fritidsgrund
Udbetaling 25.000,-
Ejerudgift/md. 624
Grund 1.209 m²
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 6.925 kr./år
Grundejerforening 560 kr./år
Ejerudgifter i alt 624 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 535 gange