STOR OG NATURSKØN UDSIGTSGRUND TÆT PÅ VANDET I HUNDESTED NORD!

Falkevej 10, 3390 Hundested - Helårsgrund

Kontantpris
Kr. 995.000

STOR OG NATURSKØN UDSIGTSGRUND TÆT PÅ VANDET I HUNDESTED NORD!

I Hundested Nord for enden af en lukket villavej ligger denne store og naturskønne grund med formidabelt lys og udsigt ud over området. Grundens gode placering og unikke størrelse på over 1200 m2 giver masser af muligheder og luft til de få omkringliggende naboer. En enestående placering for familien med børn, et ægtepar eller bare dem, der ønsker at nyde roen og de fantastiske naturskønne omgivelser!

Fra grunden kan du via små stikveje gå stille og roligt til vandet og dejlig badestrand, Spodsbjerg Fyr og Knud Rasmussens Hus på kun små 5 min. Ligeledes er der kort afstand til Hundested Havn, bymidten, dagligvareforretninger, skoler, sportsklubber og diverse fritidsordninger. Alle daglige gøremål bør derfor være indenfor gå- eller cykelafstand.

Alt i alt er dette en enestående mulighed for at få fingrene i Hundested Nords vel nok bedst beliggende og sidste større byggegrund med fantastisk udsigt!

På byggegrunden kan, der ifølge lokalplanen, opføres et helårshus indenfor følgende rammer:

• Op til 1,5-plans hus
• Maksimal bebyggelse af grunden er 30% - altså 365m2
• Helårsbeboelse

Grunden er tilmed byggemodnet og opmålt af landinspektør, dvs. alle installationer, forsyninger, afløb og kloaker er ført frem til grunden, ligesom der er blevet betalt diverse tilslutningsafgifter til kloak, el og vand til Halsnæs Kommune. Herudover blev grunden i efteråret ryddet for buske, træer og lign., ligesom der er blevet foretaget forskellige jordprøver. Alle disse arbejder og dokumenter følger med i prisen på byggegrunden, hvorfor I slipper for at betale de omkring DKK 75.000-125.000, som en byggemodning sædvanligvis koster.

Byggegrunden står til klar til jeres byggeri fra den dag I køber og overtager den!

For at hjælpe fantasien på vej til drømmehuset på den store og naturskønne udsigtsgrund, er der udarbejdet modelfotos til vinkelhus på 172 m2, plantegning samt budget forslag fra HusCompagniet, der visualiserer grundens muligheder. Ligeledes bekræfter budgettet fra HusCompagniet, at økonomien ved et byggeri på grunden er yderst fornuftig, når et stort vinkelhusprojektet på 172 m2 kan realiseres fra DKK 2.500.000 uden grund!

Det er naturligvis jer helt selv, der bestemmer, hvem, der skal projektere, tegne, placere og bygge jeres drømmehus på grunden…

Hvis I har yderligere spørgsmål til grunden, ønsker en fremvisning eller ønsker at købe den, skal vi bede jer kontakte os på falkevej10tilsalg@gmail.com eller +45 30786717.


Se boligen på Boliga.dk

 • Supermarked
  under 100 m

 • Skole
  under 200 m

 • Strand
  under 200 m

 • Vuggestue
  under 200 m

 • Busstoppested
  under 100 m

 • Togstation
  under 600 m

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#51637

Info

Helårsgrund
Udbetaling 50.000,-
Grund 1.217 m²
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 803 gange