Enderækkehus med optimal planløsning og sydvendt have

Drosselvænget 301, Ullerød, 2980 Kokkedal - Rækkehus

Kontantpris
Kr. 2.995.000

Enderækkehus med optimal planløsning og sydvendt have

Perfekt udnyttet enderækkehus i ét plan nær skov og dejlig badestrand i Mikkelborg. Et kvalitetsbyggeri opført i 1981 med både forhave og stor ugeneret sydvendt baghave, hvor solen kan nydes på terrassen fra tidlig morgen til langt ud på aftenen. De 126 m2indeholder bl.a. 3 gode soveværelser, samt et stort køkken-alrum, der nemt kan indeholde 18 siddende gæster.

Bebyggelse er meget fredelig og børnevenlig med store grønne græsplæner mellem husene og flere legepladser og petanquebane. Der er ligeledes stisystemer i bebyggelsen, der blandt andet fører til en stor park nær ved et børnehus samt til Ullerødgårdsvej, hvor der afgår busser. Vallerød skole, Rungsted Gymnasium og alle facilitererne i Hørsholm Idrætspark, nås på få minutter via cykelstier. Der er heller ikke længere, end at man kan gå til Mikkelborg Strand og til togstationen på få minutter.

Huset er løbende blevet opdateret og flot istandsat både inde og ude. Der er nyere tag på ejendommen og indvendigt fremstår køkkenet og begge badeværelser i flot stand. Egen carport og skur ligger centralt placeret på det nærliggende fællesområde.

Husets geniale planløsning gør, at huset fungerer rigtig godt i dagligdagen - såvel for børnefamilien som for seniorparret. Stuen og køkkenet ligger i forlængelse af hinanden, og de to rum fungerer derfor som rumfordeler til resten af boligen. Det ene værelse ligger således, at det kan bruges som egen teenage-afdeling med eget badeværelse og indgang.

I modsatte side af huset, finder I to soveværelser, der begge har udsigt til hhv. for og baghaven. I det store badeværelse, er der rig mulighed for afslapning i badekarret. Endelig har huset også et bryggers, der praktisk nok ligger i forlængelse af køkkenet.

Kort fortalt har I her et virkelig godt indrettet enderækkehus til børnefamilien nær natur, offentlig transport og strand.


Se boligen på Boliga.dk

 • Togstation
  under 1 km

  Kokkedal Station

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Keramisk komfur
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab

Kort

Bolig#51985

Info

Rækkehus
Udbetaling 150.000,-
Ejerudgift/md. 3.581
Bolig (BBR) 126 m²
Værelser 5
Grund 287 m²
Byggeår 1982
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 17.073 kr./år
Ejendomsværdiskat 15.750 kr./år
Husforsikring 3.773 kr./år
Renovation 3.000 kr./år
Grundejerforening 3.300 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 72 kr./år
Ejerudgifter i alt 3.581 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download El-rapport » Download Energimærke » Download Tilstandsrapport

Andre faciliteter

 • Loftrum
 • Garage/Carport
Boligen er vist 1.134 gange