Lækker stor 2-værelses andelslejlighed

Tinggårdsvej 117, 4681 Herfølge - Andelsbolig

Solgt af ejer på 45 dage

Lækker stor 2-værelses andelslejlighed

Lækker og stor 2-værelses andelsbolig på 73 m2 beliggende i Herfølge, tæt på gode indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner, idrætsfaciliteter samt offentlig transport både mod nord og syd.

Lejligheden ligger på første sal som endelejlighed med trapper og elevator, hvilket gør det nemt at komme op med barnevogn, kørestol og/eller hvis du er svært gående. Lejligheden er en ende lejlighed, hvor der er en åben og bred svalegang ned til lejligheden fra trappe/elevator området.

Indretningen byder på en god og rummelig entre samt pænt og velholdt badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entre går du ud til et pænt og lyst køkken, hvor der er opvaskemaskine samt plads til spiseområde. Fra køkkenet går du ind i en stor lys stue, hvor der er gulv til loft glasparti. Fra stuen har du udgang til en stor og lækker sydvendt terrasse samt indgang til stort soveværelse, som kan rumme garderobeskab samt dobbeltseng. Alle gulve er lamelparket og i badeværelset er der lyse klinker/fliser.

Til boligen hører derudover også et rummeligt skur med plads til f.eks. cykel, barnevogn el-scooter etc. Derudover har du mulighed for at tilkøbe egen parkeringsplads.

Månedlig ydelse 6.200 kr. inkl. 650 kr. til a conto på varme og 100 kr. til fælles strøm til ventilation.
Vand og el er udover.

Er du interesseret så ring på tlf. 50436379 eller skriv en mail på pap50436379@gmail.com.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#52086

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 5.376,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 73 m²
Værelser 2
Byggeår 2006
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 5.376 kr./måned
Variable udgifter
Vand 250 kr./måned
Varme 650 kr./måned
El 290 kr./måned
Boligen er vist 996 gange