Lys og lækker 2-værelses med nyrenoveret facade.

Hamletsgade 4, 3. 180., 2200 København N - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 2.199.000

Lys og lækker 2-værelses med nyrenoveret facade.

En af Hamletsgades attraktive toværelses lejligheder. Her venter 62 komplet indflytningsklare BBR-kvadratmeter, som er indrettet med en lys og moderne stil – og som kronen på værket venter en kæmpestor, vestvendt altan, som udgør en attraktiv oase.

Lejligheden ligger på 3. sal, og du bydes indenfor i den rummelige entré, som er placeret i hjemmets centrum. Lejligheden har køkken i stilrene lyse elementer og fuldt udstyret med alle hårde hvidevarer. Fra lejligheden kan du tilgå altanen, som bades i eftermiddags- og aftensolen. Altanen har desuden en imponerende størrelse, og derfor kan den snildt indrettes med fx altanmøbler, grill og blomsterkrukker. Boligen byder samtidig på to fine værelser, og et rummeligt badeværelse med separat bruseafsnit.

Ejendommen, der er fra 1975, har indkøbsmuligheder i stueetagen, og er udstyret med elevator i opgangen. Ejendommen har fællesvaskeri, men den allerede installerede vaskemaskine kan forhandles med i prisen. Der er også mulighed for leje af parkeringsplads, såfremt det ønskes. Ligeledes er der aflåst cykelparkering.

Lejligheden er beliggende på Nørrebro i Mimersgade kvarteret. Hamletsgade løber mellem Mimersgade og Tagensvej. 6A kører lige foran døren med kun 10 minutter til Nørreport og kun 5 minutters gang ligger Nørrebro Station med et hav af tog- og busforbindelser. Desuden er man tæt på Den Grønne Sti og Den Røde Plads, ligesom Cityringens nye station Skjolds Plads ligger lige over på den anden side af gaden. Et godt og alsidigt butiksliv folder sig ud på Nørrebrogade, og som et ekstra plus befinder man sig i cykelafstand fra indre by samt resten af København.

I tillæg til at være en dejlig beboelsesejendom, er den en af de tilbageværende 2-værelses, der endnu ikke er lavet om til 3 værelses. Det afspejler sig positivt i prisen, hvad enten man kigger Airbnb, salg eller udlejning. Derfor egner lejligheden sig også som investeringsobjekt, skulle man have det for øje.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#52105

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 110.000,-
Ejerudgift/md. 1.666
Bolig (BBR) 62 m²
Værelser 2
Byggeår 1975
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fælleslån 10.000 kr./år
Grundskyld 3.692 kr./år
Ejendomsværdiskat 6.300 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.666 kr./md.
Variable udgifter
El 300 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Internet
  • Kabel-tv
  • Kælderrum
  • Altan
  • Egen parkering
  • Elevator
  • Vaskekælder/vaskeri
  • Dørtelefon
Boligen er vist 429 gange