NYISTANDSAT ANDELSLEJLIGHED I HJERTET AF AARHUS

Thunøgade 32, 1. th., 8000 Aarhus C - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 1.100.000

NYISTANDSAT ANDELSLEJLIGHED I HJERTET AF AARHUS

Her udbydes en sjælden og yderst velholdt andelsbolig med beliggenhed på Thunøgade i Aarhus C. 5 minutters gåafstand fra centrum, men ud til en rolig ensrettet vej. Andelsboligen er opført i 1912, men har de seneste år været under renovering.

Lejligheden indeholder en stor stue, med højt til loftet og charmerende stuk. I stuen er der er disponibelt rum som bliver en kommende udgang til altan (forventes opført i 2020). Fra stuen, igennem entreen og ind til et nyrenoveret IKEA køkken fra 2007 med nye hårdehvidevare. Er der god plads og udsigt til en hyggelig fælles baggård. Derudover er der et stort soveværelse med plads til dobbeltseng og walk-in closet. I badeværelset er der helt ny bruseniche, blandingbatteri og armatur.

Generelt er der i hele lejligheden slebet gulve og karme. Væggene er blevet pudset op og malet og i stuen er der en rå murstensvæg.

Foreningen er en yderst veldrevet og sund forening på 10 andelsboliger. Boligadministrationen håndtere den daglige administration, som sikrer at der altid er styr på alle dele i foreningen.

overtagelse/indflytning er fleksibel og allerede muligt fra D.1/09 2019


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#52877

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 2.458,-
Anv. udgifter 650,-
Bolig (BBR) 56 m²
Værelser 2
Byggeår 1912
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.458 kr./måned
Anvendelsesudgifter 650 kr./måned
I alt 3.108 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.141 gange