Lys lejlighed med altan og super central beliggenhed!

Vesterbrogade 105A, 3. 2., 1620 København V - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 1.265.170

Lys lejlighed med altan og super central beliggenhed!

FORÆLDREKØB TILLADT

På en af Københavns bedste og mest eftertragtede adresser udbydes nu denne flotte andelslejlighed, som uden tvivl er et kig værd. Lejligheden udgør det perfekte hjem for byelskeren, og og ligger tæt på indkøb, transport og centrum. På trods af dette vender den ind mod gården som samtidig giver fred og stilhed.

Lejligheden har et boligareal på 40 kvadratmeter, og den byder på en god planløsning, der er som skræddersyet til singlen eller kæresteparret. Boligen er indrettet med lyse trægulve, hvidmalede vægge, stort badeværelse og nyt køkken. Lejlighedens måske allerstørste force er dens altan, der vender perfekt mod syd og byder på høj sol mellem 11 og 15.

Køkkenalrummet udgør boligens største rum, og her samles både køkken, spisestue og dagligstue. Køkkenet er indrettet med hvide elementer og egetræsbordplader, der komplimenterer resten af lejligheden. Køkkenet er designet så man kan få mere eller mindre plads efter behov med en bar og køkkenbord der kan klappes ud og ind. Klappes ud når man laver mad, vasker op eller skal anrette, og klappes ind når man har brug for plads.
Resten af rummet kan naturligvis indrettes, som man ønsker, og det er også i forlængelse heraf, altanen ligger. Fra køkkenalrummet tilgår man soveværelset, der har skræddersyet stort skab med meget opbevaringsplads samt et stort vindue der giver godt med lys og flot udsigt over træer og Kristkirketårnet.

I entreen er der blevet tilbygget en reol rundt om vaskemaskine og køleskab, hvor man med fordel kan sætte nogle kasser op, der giver meget opbevaringsplads.

Boligen ligger i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, og har altså begge bydelenes mange muligheder lige for foden af ejendommen. Hyggelige cafeer og indkøb (Netto, Føtex, Superbrugsen, Fakta inden for 5 minutters gang) ligger som perler på snor her på gaden. Samtidig er man kun minutters gang fra Frederiksberg Allé
og Værnedamsvej, der er en af byens bedste og mest hyggelige shoppinggader.
Foruden Vesterbros pulserende byliv kan både Søndermarken, Frederiksberg Have, Hovedbanegården, Kødbyen, Carlsberg Byen samt Havnebassinet nås på 10 maksimalt minutters cykeltur. Man får samtidig gode offentlige transportmuligheder på Vesterbrogade, og da Enghave Plads ligger få min væk, kommer man også til at få glæde af den kommende metrostation.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Emhætte
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
 • Induktionskomfur

Kort

Bolig#53024

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 4.468,-
Anv. udgifter 324,-
Bolig (BBR) 40 m²
Værelser 2
Byggeår 2003
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 4.468 kr./måned
Anvendelsesudgifter 324 kr./måned
I alt 4.792 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Vurdering » Download VVS rapport » Download El-rapport » Download Foreningens årsregnskab

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Kælderrum
 • Altan
 • Elevator
 • Dørtelefon
Boligen er vist 1.865 gange