Dit drømmehus i hjertet af Herlev

Elverhøjen 48A, 2730 Herlev - Villa

Kontantpris
Kr. 6.600.000

Dit drømmehus i hjertet af Herlev

Nogle gange er ord ikke nok. Nogle gange er man simpelthen nødt til at opleve det med egne øjne. Det er tilfældet med denne fuldstændig fantastiske, nybyggede villa fra Lind & Risør (bygget 2018), som rummer alt det, man går og drømmer om.
Man er ikke i tvivl om, at der er tænkt over hver eneste lille detalje. Dette hus er til den kvalitetsbevidste køber, som søger en bolig, der kan lidt mere end den gennemsnitlige nybyggede villa.

Du træder ind i en stor entré med franske dobbeltdøre ind til det store køkken-/alrum, som er husets samlingspunkt. Den store køkkenø, har plads til, at hele familien kan samles om madlavningen eller lektierne, imens musikken diskret spiller via villaens indbyggede højtalere i loftet. Musik, alarmsystem mm. styres nemt fra huset centrale kontrolenhed som hænger på væggen i køkkenet. Flammerne fra den dobbelte gaspejs giver en afslappende og stresfri stemning, mens maden gøres klar.

I stueetagen findes også en dagligstue, et rummeligt kontor eller børneværelse, samt moderne gæstebadeværelse med brusekabine. I entréen er der, under huset trappe, plads til at opbevare overtøj mm., hvilket giver god mulighed for at holde entréen ryddelig og indbydende. Fra stueetagen er der 2 udgange til den flisebelagte terrasse

Den specialbyggede glastrappe med indbygget lys i trinene, fører dig op til et multirum med loft til kip og masser af plads, samt et utal af muligheder for brug og indretning. 1.salen indeholder også 2 rummelige børneværelser med indbygningsskabe for optimal pladsudnyttelse og på etagens badeværelse, er der også kræset for detaljerne. Tag et afslappende bad i villaens jacuzzi og bliv masseret af strålerne, mens du læser en god bog ovenpå dagens strabadser. Fra multirummet er der adgang til villaens soveværelse med dobbelte terrassedøre og walk-in med indbyggede skabe.

Der er varme i gulvet i hele huset og indeklimaet kan nemt styres fra villaens klimaanlæg med genvækst, som sikre den sundeste og mest økonomiske fordeling af varme i husets værelser.

Villaen har dobbelt carport i kubistisk design med indbyggede LED lys og solceller. Hertil hører et redskabsskur med plads til plæneklipper, værktøj, cykler mm.

Der er den dejligste nyanlagte have, hvor I har mulighed for at udleve alle jeres havedrømme.

På Elverhøjen bor man 200 meter fra den skønneste natur i Elverhøj Parken. Her er der rig mulighed for at nyde en afslappende dag i parken, benytte natur legepladsen, gå en tur rundt om søen eller fodre ænderne. Her er ingen undskyldning for ikke at komme ud i naturen og se de forskellige årstider i parken. Endvidere bor du lige ved siden af BIG Shopping, Herlev Bymidte, Herlev hospital, Herlev bibliotek og meget mere. Derudover bor man også tæt på både vuggestue, børnehave samt Herlev Byskole og ikke mindst Nørre Gymnasium. Bussen tager jer til Københavns centrum på 20 min., hvis du ikke ønsker at tage toget som ligger 5 min gang fra villaen.

Alt i alt er dette en unik mulighed for at bo tæt på det meste, samtidig med at man har den velkendte ro fra et villakvarter. Med dette hus, får I et vedligeholdelsesfrit hus, endda med 4 års garanti fra Lind & Risør, som indtil maj 2023 udbedrer evt. fejl og mangler der måtte opstå. Derudover får I de bedste naboer man kan ønske sig.

En sand perle som SKAL opleves..


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

 • Bedste pizzeria
  under 300 m

  Venedik Pizza

 • Supermarked
  under 500 m

  Føtex BIG

 • Supermarked
  under 500 m

  Føtex Herlev Bymidte

 • Togstation
  under 600 m

  Herlev Station

 • Supermarked
  under 500 m

  Netto

 • Supermarked
  under 500 m

  Fakta

 • Sportsklub
  under 200 m

  B1973

 • Hospital
  under 1 km

  Herlev Hospital

 • Apotek
  under 750 m

  Apotek

 • Busstoppested
  under 300 m

  161, 167, 168, 5C, 300S

 • Seværdighed
  under 400 m

  BIG BIO

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#53159
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 330.000,-
Bolig (BBR) 179 m²
Værelser 6
Grund 604 m²
Byggeår 2018
Energimærke
» Download Salgsopstilling (PDF)

Åbent hus

 • Søndag d. 22. september 11:00-13:00
Boligen er vist 1.417 gange