Dejlig lejlighed tæt på Frederiksberg have

Orla Lehmanns vej 3D, 3. tv., 2000 Frederiksberg - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 1.519.000

Dejlig lejlighed tæt på Frederiksberg have

Området
På hyggelig beliggenhed på Frederiksberg, i kort afstand til Frederiksberg Have og tæt pa Metrostation og indkøb. Du er 10 minutter på cykel fra indre by og Frederiksbergcenteret og Gammel kongevej ligger i gåafstand.

Ejendom/forening
Rigtig flot gulstensejendom opført i 1885 bestaende af 35 andelsboliger. Ejendommen er renoveret i 1997 og der er fornyligt lagt nyt tag på ejendommen. Seneste offentlige vurdering til beregning af andelsværdien er på kr. 114 mio. Foreningen har prioritetsgæld på 41 mio. kr. med fast rente uden afdrag. (der er vedtaget omlægning af lån således at der fremover bliver afdraget pa et af de lån.) Foreningen har likvider for ca. 700.000 og der er hensat 8,8 mio. til omlægning af lån. Lejligheden har brugsret til kælderrum, og foreningen har stor lækker fælles have, fællesrum, gæsteværelse samt cykelparkering.

Indretning
Lejligheden er indrettet med fordelingsentre med indbygget skab. Herfra er der adgang til åbent køkken alrum/Opholdstue med plads til såvel spisebord samt sofaarrangement. Lejlighedens soveværelse er rummeligt og har god plads til klædeskab. Lejlighedens badeværelse har separat bruseniche og gulvvarme. Lejligheden har fra alle vinduer en flot udsigt og der kommer over alt i lejligheden et godt lysindfald.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Køle/fryseskab

Kort

Bolig#53808

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 5.266,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 77 m²
Værelser 2
Byggeår 1885
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 5.266 kr./måned
Variable udgifter
Vand 150 kr./måned
Varme 400 kr./måned
El 350 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.435 gange