Lys, toetagers, totalistandssat andel m. stor altan på Indre Øbro

Silkeborggade 1, 5. th., 2100 København Ø - Andelsbolig

Solgt af ejer på 15 dage

Lys, toetagers, totalistandssat andel m. stor altan på Indre Øbro

På Silkeborggade 1, 5. th ligger vores dejlige, 2-etagers og totalistandsatte andelslejlighed, som vi nu har til salg. Lejligheden er en del af A/B Melchiors Hjørne; en yderst sund og hyggelig lille andelsforening med et godt naboskab. Beliggende på indre Østerbro og ved den hyggelige Melchiors Plads, er man tæt på alt.

Den 3v lejlighed er på 93m2, i to plan og fremstår totalrenoveret. I stueplan findes en stor stue med ovenlysvinduer og flunkvinduer for maksimal lysgennemtrængning, et værelse med indbyggede skabe og en glasskydedør, et toilet, en gang med skabe fra gulv til loft, et badeværelse samt et nyere snedkerkøkken. Fra stuen er der udgang til en stor altan på 10m2. Altanen er placeret mod gården og med sol fra kl. 11 til den går ned. Via en arkitekttegnet ståltrappe, kommer man op til lejlighedens andet plan, der er indrettet som et kombineret soveværelse og kontor. Her er der isat fire store Velux-skråvinduer og kig ud over byen. Lejligheden er gennemlyst hele dagen på begge etager og udført i de bedste materialer såsom nye Dinesen plankegulve, Vola-armaturer mm.

Ved fremvisning udleveres plantegninger, ordensreglement, vedtægter, regnskab for 2018, referat fra seneste ordinære generalforsamling mv.

Overtagelse: 1. oktober 2019.

NB. TV og Internet fås meget billigt gennem forening, og der er mulighed for forældrekøb.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#53867
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.135,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 93 m²
Værelser 3
Byggeår 1899
Etage 5.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.135 kr./måned
Variable udgifter
Vand 350 kr./måned
Varme 450 kr./måned
El 450 kr./måned
Boligen er vist 1.308 gange