Lys, rummelig 2V med altan nær Metro, indkøb og KUA

Reberbanegade 29, 2. tv., 2300 København S - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 1.950.000

Lys, rummelig 2V med altan nær Metro, indkøb og KUA

Lige i hjertet af det populære Reberbanegade-kvarter ligger der en klassisk rødstensejendom med
byggeåret 1940, med 4 etager. Her finder I jeres nye hjem - en toværelses lejlighed, som er hyggelig og med et dejligt lysindfald fra 2 sal med en skøn udsigt fra altanen over de grønne arealer. Bebyggelsen er kodeaflåst til de grønne arealer hvor man kan hygge sig med bænke om sommeren, og til selve ejendommen Reberbanegade nummer 29. Jeres cykel kan stå aflåst i kælderen, hvor der ligeledes er et aflåst rum til opbevaring. Eget vaskeri forefindes med betalingskort. Lyst og sikkert.
I kan derfor flytte ind i et indbydende hjem, med kort afstand til både vandet, Fælleden og ikke mindst det spændende byliv, som venter udenfor gadedøren. Amager Centret ligger det berømte stenkast fra lejligheden så I har kun få skridt til nærmeste supermarked og centrets fine butiksudvalg, som desuden bliver udvidet i den nærmeste fremtid.
Lige ved siden af centret finder I også Amagerbro Station, hvor metroen på kort tid forbinder jer med både lufthavnen og resten af byen. På Amagerbrogade kan I nyde godt af de mange caféer, spisesteder og take-away-muligheder, men når I derimod trænger til frisk luft, så har I heller ikke langt. På under ti minutter kan I cykle til Amager Strandpark, og hvis I cykler i modsatte retning, så når I til de grønne omgivelser ved Fælleden. 
Jeres nye lejlighed byder på 43 pæne kvadratmeter, der fordeler sig på en entré med indbygget skabsplads, et flisebadeværelse med brus, køkken, et separat soveværelse adskilt med dobbeltdøre til en dejlig rummelig stue. Både værelset og stuen prydes af plankegulve, som tilfører rummene sjæl og charme, og dette komplementeres af hvide vægge og lofter, som sørger for en luftig atmosfære.
Lejligheden sælges med spisebord/stole, sofa/bord, samtalebord i køkken med tilsvarende køkkengrej og seng – med andre ord helt indflytningsklar.
Når sommervejret gør sit indtog, vil I sætte pris på de grønne fællesarealer, de hyggelige solkroge og
stilheden trods det tætte byliv.
 
Velkommen til jeres nye hjem! 
Kontakt Heidi Leth på 26186863 for en personlig fremvisning.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Gaskomfur
  • Køleskab
  • Ovn

Kort

Bolig#53871

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 100.000,-
Ejerudgift/md. 717
Bolig (BBR) 43 m²
Værelser 2
Byggeår 1940
Etage 2.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 3.777 kr./år
Ejendomsværdiskat 4.830 kr./år
Ejerudgifter i alt 717 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Internet
  • Cykelkælder
  • Kælderrum
  • Altan
  • Møbleret
  • Vaskekælder/vaskeri
  • Dørtelefon
Boligen er vist 345 gange