Melbjerg Skov. Smukt beliggende beboelse med 29 hektar ved Gl. Rye.

Melbjergvej 6, 8680 Ry - Landejendom

Kontantpris
Kr. 6.750.000

Melbjerg Skov. Smukt beliggende beboelse med 29 hektar ved Gl. Rye.

Melbjerg Skov er en kombineret skov- og landbrugsejendom på ca. 29 ha., beliggende centralt i Søhøjlandet, midt mellem Silkeborg og Skanderborg.

Terrænet er kuperet og jordbunden består af blandede istidsaflejringer, med varierende indhold af ler.

Ejendommens areal udgøres hovedsageligt af skov samt agerjord anvendt til juletræsproduktion, hvortil kommer arealer med lysåben natur, som bidrager til ejendommens variation og helhed.

Skovens hovedtræarter udgøres hovedsageligt af rødgran, sitkagran, nobilis, nordmannsgran, lærk, douglasgran, bøg og eg.

Agerjorden udgør ca. 8 hektar og er bortforpagtet til juletræsproduktion for 40.000 kr. pr. år, svarende til ca. 5.000 kr. pr. ha. pr. år, hvilket sikrer ejendommen en god basisøkonomi.

Jagten i Melbjerg Skov er særdeles god og varieret. Jagtmulighederne omfatter dåvildt, kronvildt, råvildt, ræv, ænder, duer, snepper, harer og andet småvildt.

Særligt skal det bemærkes, at der er en fast bestand af kronvildt og dåvildt i skovkomplekset, som omkranser Melbjerg Skov.

Helheden afrundes af ejendommens bolig, som er særdeles smukt beliggende, på en lysåben plet med skoven i ryggen og udsigt udover det kuperede landskab mod syd.

Melbjerg Skov er således en helstøbt skov-, jagt- og naturejendom, hvor erhvervsmæssig skovdrift, jagt og naturpleje på fortrinlig vis kan kombineres med beboelse, i bekvem afstand af både Silkeborg og Skanderborg.

Ejendommens kan erhverves frit både privat og i selskabsform, eller i kombinationer heraf, efter den seneste ændring af landbrugsloven.


https://www.asgerolsen.com/index.php?M=998-0-0&im_id=2538&p_id=358&P=2-7-0

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#53875

Info

Landejendom
Udbetaling 340.000,-
Ejerudgift/md. 1.062
Bolig (BBR) 207 m²
Værelser 7
Grund 290.330 m²
Byggeår 1860
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 3.721 kr./år
Ejendomsværdiskat 9.017 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.062 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 135 gange