Lyngbakkegård. 48 hektar herskabelig liebhaverejendom ved Ry.

Langebakke 9, Gl. Rye, 8680 Ry - Landejendom

Kontantpris
Kr. 13.500.000

Lyngbakkegård. 48 hektar herskabelig liebhaverejendom ved Ry.

Lyngbakkegård er en herskabelig og helstøbt ejendom på 48 hektar, som er beliggende i Søhøjlandet ved Ry, midt mellem Skanderborg og Silkeborg.

Lyngbakkegård er en kombineret land- og skovbrugsejendom med tilhørende herskabelig beboelse, samt bestyrerbolig og driftsbygninger.

Ejendommens varierede sammensætning, gør Lyngbakkegård til en enestående og særdeles attraktiv liebhaver-, jagt- og naturejendom, med meget store herlighedsværdier.

Lyngbakkegård drives i egen drift med traditionel planteavl og skovbrug. Der er fastansat en medarbejder, som varetager alle arbejdsopgaver på ejendommen, herunder pasning af marker, bygninger, haveanlæg m.v. Ejendommen fremstår derfor overordentligt velpasset og velholdt.

Hovedhuset er fredeligt beliggende, for enden af en lang lindeallé, højt placeret og med udsigt udover ejendommens jorder og de lyngklædte bakker mod syd.

Jagten på Lyngbakkegård er særdeles god og varieret. Jagtmulighederne omfatter både råvildt, fasaner, snepper m.v., samt kronvildt og dåvildt, som bruger Lyngbakkegård som en naturlig trædesten på deres vekslen mellem de store skove i området.

Ejendommens bygninger er yderst anvendelige til mange formål, herunder beboelse, hestehold, lager, kontor, virksomhedsdomicil m.v.

Lyngbakkegård udgør således en helstøbt ejendom med herskabelig beboelse, fantastisk jagt og natur, i en bekvem afstand af både Silkeborg og Skanderborg.

Ejendommen kan erhverves frit, efter den seneste ændring af landbrugsloven.


https://www.asgerolsen.com/index.php?M=998-0-0&im_id=2520&p_id=354&P=2-7-0

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Kort

Bolig#53877
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Landejendom
Udbetaling 675.000,-
Ejerudgift/md. 2.548
Bolig (BBR) 341 m²
Værelser 9
Kælder 191 m²
Grund 481.480 m²
Byggeår 1950
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 15.364 kr./år
Ejendomsværdiskat 15.207 kr./år
Ejerudgifter i alt 2.548 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 495 gange