Lækker 2-værelses andelsbolig i hjertet af Aarhus

Nørre Allé 49, 3., 8000 Aarhus C - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 443.412

Lækker 2-værelses andelsbolig i hjertet af Aarhus

Denne skønne 2-værelses andelsbolig på 3. sal er placeret på Nørre Allé, i hjertet af Aarhus. Her er du både tæt på det pulserende byliv samt ganske kort afstand til både universitet, handelshøjskolen og VIA i centrum. Lejligheden har nyere lydisolerede vinduer, så larm fra gaden er minimal.

Lejligheden er i alt på 48 kvm og pladsen er særdeles godt udnyttet. Når man træder ind af døren, kommer man ind i en entre med plads til et mindre garderobeskab samt knage til jakker og skostativ. Fra entreen er der adgang til et dejligt lyst køkkenalrum, som også fungere som lejlighedens midtpunkt. Her er der en smuk udsigt ud over ø-gaderne til den ene side og grønne områder på den anden side af bygningen. Fra køkkenalrummet er der adgang til et dejligt lyst soveværelse med plads til både garderobeskab og dobbeltseng. Det er også fra køkkenalrummet der er adgang til badeværelset med separat bruseniche, indbyttet skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler.

Andelsboligforeningen Nørre Allé 49 er en lille (4 andele) veldrevet andelsforening med en god og sund økonomi. Der er brugsret til gratis vaskerum, tørrekælder, kælderrum til opbevaring samt overdækket cykelskur, som er placeret i aflåst gårdhave. Gårdhaven er selvfølgelig til fri afbenyttelse af bygningens beboere.

Forventet overtagelsesdato 1. November 2019


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Keramisk komfur
  • Emhætte
  • Ovn
  • Køle/fryseskab

Kort

Bolig#54058
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 4.080,-
Anv. udgifter 1.759,-
Bolig (BBR) 48 m²
Værelser 2
Byggeår 1893
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 4.080 kr./måned
Anvendelsesudgifter 1.759 kr./måned
I alt 5.839 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Nøgleoplysningsskema » Download Foreningens årsregnskab » Download Vedtægter » Download Forsikringspolice » Download Ejendomsskattebillet » Download Energimærke
Boligen er vist 671 gange