Lille prisbilligt sommerhus med perfekt beliggenhed i Tisvildeleje.

Strandgårdshaven 8, 3220 Tisvildeleje - Fritidshus

Kontantpris
Kr. 995.000

Lille prisbilligt sommerhus med perfekt beliggenhed i Tisvildeleje.

I ejerforeningen Strandgårdshave udbydes dette lille hyggelige rækkesommerhus, som trænger til en kærlig hånd. Beliggenheden er perfekt, ligesom prisen, der ikke findes lavere i dette meget attraktive område. Huset og haven ligger ugeneret og tilbagetrukket fra vejen, og der er 5 minutters gåafstand til dejlig badestrand, indkøbsmuligheder, cafeér, skoven, naturlegepladsen og Godhavn Station.
Huset som indvendigt er holdt i lyse farver, indeholder soveværelse, stue, køkken og badeværelse med klinker. Til huset hører en skøn overkommelig lille solrig have. Haven er omkranset af smuk beplantning, og foran huset er der en flisebelagt sydvendt terrasse, hvor der er sol fra morgen til aften. Til ejendommen hører også et privat redskabsskur.

Ejerforeningen råder over store grønne fællesareal, som kan benyttes, hvis der er behov for ekstra plads. Desuden har ejerforeningen en privat parkeringsplads og adgang til et fælles haveskur med værktøj og haveudstyr til fri afbenyttelse.

Bliver der brug for mere plads med tiden kan huset nemt udbygges, hvilket flere af husene i Strandgårdshaven allerede er blevet. Alternativt kan der opføres et anneks på grunden som også er en populær løsning for flere af familierne i ejerforeningen.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Elkomfur
  • Køleskab

Kort

Bolig#54078
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Fritidshus
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift/md. 1.474
Bolig (BBR) 38 m²
Værelser 2
Byggeår 1960
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 3.436 kr./år
Grundskyld 4.266 kr./år
Ejendomsværdiskat 7.800 kr./år
Renovation 1.136 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 52 kr./år
Andre udgifter 1.001 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.474 kr./md.
Variable udgifter
Vand 20 kr./måned
El 20 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Vedtægter » Download Ejendomsskattebillet » Download Foreningens årsregnskab » Download BBR-meddelelse » Download Tilstandsrapport » Download El-rapport
Boligen er vist 962 gange