Andelsbolig der er pæn, ældre- og familievenlig

Solbærvænget 13, 4660 St. Heddinge - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 680.960

Andelsbolig der er pæn, ældre- og familievenlig

Pæn vedligeholdt rækkehus i Solbærvængets andelsforening sælges.

Solbærvængens andelsforening har en rigtig sund økonomi.

Boligen er 4 værelset og ligger i midten i et af rækkehus komplekserne, der hver består af 3 boliger i hver af de 4 rækkehuse. Boligen består af 3 værelser, køkken alrum og et lille bryggers.

Til boligen er der en carport, hvor bilen kan holde og du kan gå ind i din bolig i tørvejr. I forlængelse med carporten ligger et udhus, hvor der også er adgang til haven, der følger med boligen. Haven har både græsplæne med lidt frugttræer og buske samt en stenterrasse, hvor der er plads til havemøbler. boligen er 1 plans, men der er loftrum over boligen og carporten til opbevaring.

Boligen ligger i et roligt og lukket kvarter, hvor I ikke vil blive generet af trafikstøj. Boligen er ældre- og familievenlig, så det er en bolig I vil kunne have i mange år. Fra boligen kan I i gå afstand komme til daginstitution og skole, samt indkøb.

Solbærvængets Andelsforeningen ligger i Store Heddinge ca. 1 times kørsel fra København. Her er der også togforbindelse til Køge 2 x i timen og busforbindelse rundt. Store Heddinge byder på et godt lokalt samfund med en aktiv boldklub, i Stevnshallen er der bl.a. svømmehal, håndbold, badminton, motionscenter og volleyball. alt i indkøbsmuligheder, og et par caféer og restauranter i bymidten, samt fitness centre. Sætter du dig på cyklen kan du hurtigt komme ud til den smukke Stevns Klint og den dejlige badestrand ved den idylliske fiskerby i Rødvig.

Vedtægter og regnskaber udleveres ved seriøse henvendelser. Andelskronen er udregnet ud fra anskaffelsessummen. Andelens værdi herefter er ikke indbefattet under det indgreb mod boligreguleringslovens §5,2 som omfatter begrænsning af gennemgribende modernisering.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Køleskab
  • Opvaskemaskine
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 6.613,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 110 m²
Værelser 4
Byggeår 2004
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 6.613 kr./måned
Variable udgifter
Vand 375 kr./måned
Varme 360 kr./måned
El 340 kr./måned
Gas 500 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Loftrum
  • Eget værksted
  • Garage/Carport
Boligen er vist 494 gange