Dejlig 162 kvm. et-plans villa med rigtig god indretning og nem have

Holbergsvej 98B, 4293 Dianalund - Villa

Kontantpris
Kr. 1.795.000

Dejlig 162 kvm. et-plans villa med rigtig god indretning og nem have

PRISEN NU NEDSAT MED 100.000,- KR. - TILBUD ØNSKES!

Efter mere end 20 dejlige år, hvor børnene er vokset op, er flyttet hjemmefra og har skabt deres eget, så har nuværende ejere besluttet sig for at lede efter noget mindre, som vil være mere passende til dem.

Derfor kan denne skønne, flotte og dejlige velholdte et-plans villa på 162 kvm. fra 1981 nu overtages af en ny familie.

Huset er med nyere udvendige døre og vinduer med 3-lags lavenergi glas og har en stor dobbelt carport og udhus samt nem have med masser af lys og luft på en 955 kvm. grund.

Huset er lyst og venligt, er løbende vedligehold og har en rigtig god planløsning uden spildplads med bl.a. stort dejligt køkkenalrum med dobbelt terrassedøre direkte til lækker træterrasse og franske døre til den store hyggelige stue.

Fra hoveddør kommer man ind i en mindre entré med fordeling, som byder på adgang til et toilet og bad med brus samt forældre soveværelset og går man ligefrem kommer man ind i den store stue og til venstre i køkkenalrummet.

Fra køkkenet kommer man ud i det store bryggers som byder på et lille viktualie rum, stort bryggers bord med vask, skabe og vaskesøjle samt solvarmeanlæg og oliefyr.

Fra bryggerset kommer man ind i en mindre fordelingsgang, som har en dejlig indbygget skabsvæg og hvor der er 2 dejlige gode lyse børneværelser, som har adgang til toilet samt brusebad, som ligge for enden af fordelingsgangen.

Den dobbelte flise belagte carport som også har stort trailer/cykelskur og udhus er samlet på 49 kvm. og med ståltag. Udhuset er isoleret og har indlagt strøm.

Haven er netop ordnet af havefirma og fremstår rigtig flot med nyanlagte terrasser rundt om huset. Terrassen mod øst, som er i niveau med huset over græsplænen mod øst, er med trappenedgang til udgang til carport og stien til udhuset og den østlige græsplæne.

For enden af terrassen ved bryggers indgang, er der opført stakit med låge, som fører ud til gæsteparkering, her kommer man også ud til stedet, hvor skraldespandene står, og her er samme type stakit rundt om som skjuler disse spande.

Haven er opdelt i 2 dele. En nedre del ved udhuset i sydøst og en øvre del ved træterrassen i sydvest.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Keramisk komfur
  • Køleskab
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Ovn
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 90.000,-
Ejerudgift/md. 1.938
Bolig (BBR) 162 m²
Værelser 4
Kælder 0 m²
Grund 955 m²
Byggeår 1981
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 6.324 kr./år
Ejendomsværdiskat 10.500 kr./år
Husforsikring 3.322 kr./år
Renovation 2.380 kr./år
Skorstensfejer 657 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 74 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.938 kr./md.
Variable udgifter
Vand 400 kr./måned
Varme 1.000 kr./måned
El 525 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Tilstandsrapport » Download Ejendomsdatarapport » Download El-rapport » Download Energimærke » Download BBR-meddelelse

Andre faciliteter

  • Internet
  • Garage/Carport
  • Parabol
Boligen er vist 2.098 gange