Billig lejlighed / ejerlejlighed i moderne byggeri m/ aflukket altan

Jægerbuen 20, 1. mf., 2635 Ishøj - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 1.065.000

Billig lejlighed / ejerlejlighed i moderne byggeri m/ aflukket altan

Denne bolig, der er til salg og indeholder - en lejlighed nymalet i flotte moderne farver. Boligen ligger HELT ugenert, få minutter fra E-S tog, Ishøj Centyer med Bilka, busser, motorvej, med ugenert altan til det fredelige grønne område med lille sø, med mange fælles aktiviteter og et godt miljø. Billig ejerlejlighed i Ishøj - sælges og er til salg hvor overtagelse aftales. Gør et godt køb, købes gode betingelser!

Denne bolig indeholder:

Entré m/fast garderobeskab.

Lys opholdsstue, med direkte udgang til med aflukket altan med store skydevinduer, hvorfra der er skøn udsigt til dejligt grønt område og stor sø med fugleliv og natur.

I opholdsstue er åbent køkken i nyere flotte HTH køkkenelementer, med god skabsplads i under og overskabe med dobbelt sidet vitrineskab, keramisk komfur, emhættes , Kølefryseskab, og vaskemaskine, samt en ny køkken Ø, der samtidig skærmer delvis af for køkkenet mod stuen. denne køkken Ø er velegnet som spise bord og bar disk mod stuen.

Stort badeværelse med flotte søgrønne fliser der er nemme at holde, toilet, håndvask og stående brus, og kontroludsugning.

Der er pålagt nyere gulv- lyd dæmpende belægning i gang, køkken & stue , hvis holdbarhed bekræftes af Allocs garanti, der i følge Bauhaus A/S er livstidsgaranti ved privatbrug.

Der er nyere køkken elementer ( under og overskabe , samt en ny køkken Ø, der samtidig dækker køkkenet af mod stuen, og er velegnet som spise bord og bar disk.

Dørtelefonanlæg, eget kælderrum, cykelrum og fællesrum - alle beliggende i stueplan.

Lejligheden er beliggende ved Ishøj Centrum med Aldi Supermarked lige om hjørnet og tæt ved Lidl Supermarked. 2 min fra Ishøj station og nær Ishøj Bycenter med mange små special butikker og ikke mindst Bilka Lavpris Varehus med kæmpe stort vare udvalg til fornuftige priser.

Endvidere ligger boligen ikke langt fra Ishøj lystbåde havn, kunstmuseet Arken, skøn badestrand og direkte til fredeligt grønt naturområde. I kommunen ligger der også en Dyrepark, Ishøj Teater samt Ishøj Idrætshal med et meget stort udvalg inden for idræt.

Udbetaling og belåning kan finansieres af sælger.


http://www.odinbolig.dk/lejligheder/ishøj-strand-københavn-stor-1-værelses-med-alle-mod-faciliteter.asp

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 55.000,-
Ejerudgift/md. 776
Bolig (BBR) 42 m²
Værelser 1
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 8.400 kr./år
Ejendomsværdiskat 912 kr./år
Ejerudgifter i alt 776 kr./md.
Variable udgifter
Vand 279 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 865 gange