Lækker rummelig villa, i rolige omgivelser, tæt på Ringsted centrum

Slangerupvej 54, Slangerup, 4100 Ringsted - Villa

Kontantpris
Kr. 1.999.000

Lækker rummelig villa, i rolige omgivelser, tæt på Ringsted centrum

Drømmer du og din familie om en villa på landet, i rolige omgivelser? Og ønsker i samtidig at være tæt på indkøb, skoler og kulturtilbud? Så kan denne villa snildt vise sig at være jeres kommende bolig!

Velholdt villa på hele 159 m2, beliggende på en 899 m2 grund, og med udsigt til skov og marker. Under 2 km til den flotte og naturskønne Haraldsted Sø, og kort vej til Benløse Skov. Skal du købe ind, så ligger Fakta, Netto og Rema 1000 alle indenfor en afstand på under 3 km. Har i børn i familien, så kan i nå Byskovskolen på under 3 km. Boligen ligger, kort fortalt, ganske enkelt helt perfekt - du får rolige omgivelser og natur, men du er alligevel tæt på det hele.

Husets entré/hall:
Når du træder ind i boligen mødes du af hallen. Der er meget højt til loftet i stueetagen, hvilket mange vil finde luksuriøst. Gulvvarme i hele hallen!

Bryggers:
Gå til venstre, og du når boligens bryggers. Herfra er der udgang til et udhus, som kan benyttes til opbevaring. Der er endvidere udgang til haven.

Toilet/badeværelse:
Går du tilbage til hallen kan du styre ind mod husets badeværelse. Et yderst rummeligt et af slagsen, med brus og spa, samt væghængt toilet. Husets badeværelse er noget utraditionelt, i og med der er dør og vindue direkte ud mod haven. Det giver et utrolig flot lys, men mange vil nok vælge, at hænge film på vinduet, så der ikke kan ses ind. Sådan en rulle film koster en 20'er, og du vil stadig få rigtig flot lys ind, men vil naturligvis ikke længere kunne se ud af vinduet. Der er gulvvarme i hele badeværelset!

Køkken-alrum:
Drej til højre i hallen, og du kommer ind i husets køkken-alrum. Lækkert køkken med vanvittigt meget skabsplads, samt med indbygget køleskab, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Også køkken-alrum er med gulvvarme!

Stue:
Går du videre, så kommer du til den store stue. Loftshøjden er som nævnt utrolig høj, og der er virkelig plads at boltre sig på. Har man behov for mere end de to værelser der er på 1. sal, så kunne man i enden af stuen sætte en væg op, og lave et ekstra værelse. Kun fantasien sætter grænser. Stuen er såmænd også med lækker gulvvarme!

 1. sal med stor gang, to værelser og walk-in closet:
  På 1. sal er der en stor gang med et skråt ovenlysvindue. Gangen har plads nok til at indrette et kontor, og der er flot udsigt ned til haven fra vinduet. Til venstre efter trappen er det ene værelse, som med fordel kunne benyttes til børneværelse. Fantastisk udsigt fra vinduet ned mod den store have, samt ud over markerne, og mod Benløse Skov. Længere nede af gangen ligger husets anden og største værelse, som har rigeligt med plads, samt en lækker fransk altan med udsigt over haven og markerne. Ved siden af værelset ligger et disponibelt rum, som snildt kan benyttes som walk-in closet.

Huset opvarmes med en ultrafancy Vølund luft til vand varmepumpe. Der er endvidere brændeovn, såfremt man er til den slags. Som nævnt, gulvvarme over det meste af stueetagen, mens 1. sal har radiatorer. Siden husets seneste energimærke blev lavet, er der sat nye flotte vinduer og terrassedør op, samt skiftet til luft til vand varmepumpe.

Alt i alt, en lækker, lys og venlig villa, i rolige og naturflotte omgivelser. Endvidere en dejlig stor have med hindbær, rabarber, brombær, jordbær, pærer og æbler. Stor lade/bygning i den sydøstligste del af haven, som kan bruges til opbevaring, eller måske kan ombygges til et anneks, såfremt man ønsker det. Tilstrækkeligt langt fra Benløse/Ringsted for at man får ro, men alligevel tæt nok på, så man kun har 2-3 km til skole, indkøb osv.

Interesseret? Så kontakt os via mail til højre for annoncen, eller ring/SMS til 26338195.

Bemærk i øvrigt også, at huset sættes til salg som et såkaldt 'selvsalg'. Dette blot for at spare penge - alle formaliteter er der styr på, og advokat osv. tager over, så snart handlen skal afsluttes.


Se boligen på Boliga.dk

 • Bibliotek
  under 4 km

  Ringsted Bibliotek

 • Busstoppested
  under 1 km

  Nærmeste busstoppested

 • Skole
  under 3 km

  Byskovskolen

 • Supermarked
  under 3 km

  Netto, Fakta og Rema 1000, alle under 3 km væk

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Køleskab
 • Emhætte
 • Kummefryser
 • Opvaskemaskine
 • Mikroovn
 • Ovn
 • Kogeplader
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 100.000,-
Ejerudgift/md. 1.256
Bolig (BBR) 159 m²
Værelser 3
Kælder 0 m²
Grund 899 m²
Byggeår 1959
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 4.569 kr./år
Ejendomsværdiskat 10.500 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.256 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download BBR-meddelelse » Download Energimærke

Andre faciliteter

 • Brændeovn
 • Egen parkering
 • Vaskemaskine
 • Flere plan
Boligen er vist 362 gange