Ny-istandsat lejlighed m.stort køkkenalrum, altan og skønt badevær.

Dybbølsgade 70, 1., 1721 København V - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 2.823.385

Ny-istandsat lejlighed m.stort køkkenalrum, altan og skønt badevær.

Den ny-istandsatte lejlighed på Enghave Plads er 102 m2, har to store værelser og et stort ny-renoveret badeværelse med vaskemaskine og et lækkert køkken-alrum, med Reform låger og skabe, snedkerlavet bordplade, induktionsplade og opvaskemaskine. I forlængelse af rummet er en stor altan med udsigt til den hyggelige gårdhave, som der er direkte adgang til via bagtrappe fra samme rum. Der er i øvrig lagt nye gulve i halvdelen af lejligheden, og stort eget loftrum til opbevaring. Derudover er der også fælles vaskemaskine og tørretumbler i kælderen.

Lejligheden er placeret ved Enghave Plads, blot 50 m fra den nye Metro station. Den er en del af en lille og meget veldrevet andelsforening med 14 andele og 4 erhvervslejemål. Den ligger 50% over en lille frisør og 50% over Café Snork. Gulvene i rummene over cafeen er isolerede.

Vi ønsker at sælge lejligheden med 4 store Ikea skabe i soveværelset, der er klodset op til rummet og sat fast i væggene. Pris: løsøre jf. Vurd. rapport 6. nov. 2019 kr. 20.194,-, som er inkluderet i den samlede pris for boligen.

Skriv endelig for mere info og en eventuel fremvisning. Der gives ikke afslag i prisen, så vil du ikke matche den, bedes du undlade at bruge tid på os :-)


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 5.624,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 102 m²
Værelser 3
Kælder 15 m²
Byggeår 1900
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 5.624 kr./måned
Variable udgifter
Vand 214 kr./måned
Varme 470 kr./måned
El 200 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Foreningsreferat » Download Valuar vurdering » Download Foreningens årsregnskab » Download Husorden » Download Budget » Download El-rapport » Download VVS rapport » Download Tilstandsrapport

Andre faciliteter

  • Internet
  • Loftrum
  • Altan
  • Høj kælder
  • Eget værksted
  • Husdyr tilladt
  • Køkkentrappe
  • Vaskekælder/vaskeri
  • Dørtelefon
Boligen er vist 2.479 gange