Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød

Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød - Villa

Kontantpris
Kr. 4.250.000

Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød

BESVARELSER PÅ SPØRGSMÅL KAN SES I DATARUM, der kan tilgås via kommunens hjemmeside (se link nedenfor)

BEMÆRK at der sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme (bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011). Det i boksen til højre anførte om pris er en vejledende udbudspris. Den vejledende pris er alene en skønnet kontantpris, og Rudersdal Kommune er ikke forpligtet til at sælge til denne pris.

Rudersdal Kommune anmoder om at modtage tilbud på køb af hele den udbudte ejendom i form af udfyldt tilbudsblanket. Se udbudsvilkårene.

Rudersdal Kommune udbyder ejendommen beliggende Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød, matr.nr. 4d, Birkerød By, Birkerød til salg med henblik på anvendelse til boligformål til en vejledende udbudspris uden en fastsat tilbudsfrist.

Ejendommens grundareal udgør ca. 912 m2, heraf 0 m2 vej i henhold til tingbogsattest. Ejendommen har et samlet boligareal på 226 m2.

Ejendommen har tidligere været anvendt til offentlige boligformål. Ejendommen skal anvendes til beboelse i overensstemmelse med plangrundlaget. Ændring af ejendommen kan efter omstændighederne kræve byggetilladelse.

For yderligere informationer om ejendommen samt det samlede udbudsmateriale henvises til Rudersdal Kommunes hjemmeside www.rudersdal.dk/udbud-fast-ejendom.

Udbudsmaterialet er offentligt tilgængeligt pr. den 17. juni 2020.

Det bemærkes, at ejendommen er udbudt og annonceret til salg den 17. juni 2020, og et salg kan derfor tidligst finde sted, når der er forløbet 14 dage efter denne dato, jf. bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011.

Salg af ejendommen er betinget af kommunalbestyrelsens godkendelse.

Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb.

Købstilbud skal afgives på en særlig tilbudsblanket (bilag 1 i datarum på kommunens hjemmeside) og vedlægges eventuelle bilag, som enten sendes i lukket konvolut mærket "Ejendomssalg, Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød" til:

Rudersdal Kommune
Teknik og Miljø, Ejendomme
Øverødvej 2, 2840 Holte

eller sendes i elektronisk form til udbud@rudersdal.dk.

Der kan rettes henvendelse til kommunen på e-mailadresse: udbud@rudersdal.dk for eventuelle fremvisninger af ejendommen.

Rudersdal Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommen og forbeholder sig ret til at forkaste samtlige indkomne købstilbud på ejendommen.


www.rudersdal.dk/udbud-fast-ejendom

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 215.000,-
Ejerudgift/md. 2.188
Bolig (BBR) 226 m²
Værelser 5
Kælder 126 m²
Grund 912 m²
Byggeår 1902
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 26.250 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 15.707 gange