Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød

Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød - Villa

Kontantpris
Kr. 1

Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød

BESVARELSER PÅ SPØRGSMÅL KAN SES I DATARUM, der kan tilgås via kommunens hjemmeside (se link nedenfor)

BEMÆRK at det i boksen til højre anførte om pris og udbetaling IKKE er gældende - der sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme og der er ikke fastsat en vejledende udbudspris. Rudersdal Kommune anmoder om at modtage tilbud på køb af hele den udbudte ejendom i form af udfyldt tilbudsblanket. Se udbudsvilkårene.

Rudersdal Kommune udbyder ejendommen beliggende Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød, matr.nr. 4d, Birkerød By, Birkerød til salg med henblik på anvendelse til boligformål.

Ejendommens grundareal udgør ca. 912 m2, heraf 0 m2 vej i henhold til landinspektøropmåling. Ejendommen har et samlet boligareal på 226 m2.

Ejendommen har tidligere været anvendt til offentlige boligformål. Ejendommen skal anvendes til beboelse i overensstemmelse med plangrundlaget. Ændring af ejendommen kan efter omstændighederne kræve byggetilladelse.

For yderligere informationer om ejendommen samt det samlede udbudsmateriale henvises til Rudersdal Kommunes hjemmeside www.rudersdal.dk/udbud-fast-ejendom.

Udbudsmaterialet er offentligt tilgængeligt pr. den 13. december 2019.

Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb. Frist for afgivelse af tilbud er senest den 16. marts 2020 kl. 12.00.

Købstilbud skal afgives på en særlig tilbudsblanket (bilag 1 i datarum på kommunens hjemmeside) og vedlægges eventuelle bilag, som sendes til:

Rudersdal Kommune, Rudersdal Ejendomme | Teknik og Miljø, Øverødvej 2, 2840 Holte i lukket konvolut mærket ”Ejendomssalg, Ravnsnæsvej 22, 3460 Birkerød”, der samtidig bedes fremsendt i elektronisk form til: udbud@rudersdal.dk.

Rudersdal Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommen og forbeholder sig ret til at forkaste samtlige indkomne købstilbud på ejendommen.


www.rudersdal.dk/udbud-fast-ejendom

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 25.000,-
Bolig (BBR) 226 m²
Værelser 5
Kælder 126 m²
Grund 912 m²
Byggeår 1902
Energimærke
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 6.904 gange