Flot 1. værelses ejerlejlighed med utrolig udsigt fra 6. sal

Frederikssundsvej 346, 6. 615., 2700 Brønshøj - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 650.000

Flot 1. værelses ejerlejlighed med utrolig udsigt fra 6. sal

Nu udbydes denne flotte 1. værelses ejerlejlighed på øverste etage med en god udsigt.
Lejligheden er den perfekte studielejlighed.

Lejligheden fremstår i god og indflytningsklar stand, med flot køkken og nyere vinduer. Lejligheden består af en lille rummelig entré med indbygningsskab til sko og overtøjet, med et lyst og åbent køkken i forlængelse. Et flot badeværelse med selvstændig bruseniche. Derudover stor opholdsstue, hvor det er forskellige indretningsmuligheder.

Der er til lejligheden fællesvaskeri, eget kælderrum, samt elevator i ejendommen.

Ejendommen er beliggende centralt i Brønshøj, i kort afstand til Husum Torv samt Husum station, hvor S-tog og busser kan benyttes. Derudover tæt afstand til de mange indkøbsmuligheder samt specialforretninger.

Utterslev mose, Vest volden samt Kagsmosens grønne arealer ligger ligeledes indenfor kort gå/cykel afstand.

På Frederikssundsvej 346, ligger en ejendom der ligner et hotel. Det var også tanken ved opførslen, men det blev til små ejerlejligheder. Grunden tilhører en privat udlejer og lejeperioden er indtil 1.10.2037. Indtil da, disponerer man over lejligheden på normale vilkår, den kan lejes ud, ombygges osv. - Når lejeperioden ophører, afleverer man lejligheden til udlejer jf. kontrakt, fri for lån og uden at blive kompenseret på anden måde. Der skal forhandles en aftale om for eksempel frikøb eller forlængelse på plads mellem forening og udlejer, hvis man skal gøre sig håb om fortsat at eje lejligheden efter 1.10.2037, hvilket endnu ikke er sket.
Standard finansiering kan derfor ikke opnås, hvorfor man må forvente anden finansiering, f.eks. banklån. Dog kan nuværende realkreditlån overtages på ca. 170.000 kr.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 35.000,-
Ejerudgift/md. 2.000
Bolig (BBR) 35 m²
Værelser 1
Byggeår 1969
Etage 6.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 24.000 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.375 gange